Nejprodávanější tituly - září 2021
sci-fi a fantasy

Star Wars - Vize budoucnosti - 11%
Pokračování strhujícího příběhu z období Nové republiky. Impérium začíná uskutečňovat svůj geniální plán.
sci-fi a fantasy

Star Wars - Vize budoucnosti

404 Kč
359 Kč
Studie kouzel - 20%

Kořeny kouzel sahají hluboko. Druhý díl akční fantasy série.  Po útěku z Ixie má Jelena v Sitii, dlouho ztracené domovině, šanci znovu se setkat s rodinou. Ale cizí země má vlastní tajemství, a navíc zde s Jelenou jednají jako s nepřítelem. A to i ti, kteří by měli stát na její straně - třeba vlastní bratr.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Studie kouzel

299 Kč
239 Kč
Rozetmění - 11%
(1x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Cesta za pomstou se završuje. Poslední díl trilogie Nikdynoc.
sci-fi a fantasy

Rozetmění

449 Kč
399 Kč
Supernova - 11%
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí... Největší nepřítel Renegátů se ukrývá mezi nimi a Nova i Adrian se musí uchýlit ke lžím i zradě, aby ochránili ty, které milují. Jejich nejhorší noční můry vystupují ze stínů a v šerosvětu hrozí, že než dokážou rozlišit mezi zločinci a hrdiny, ztratí všechno - a nejspíš i jeden druhého. Akce a intriky stíhají jedna druhou a nenechají vás vydechnout až do překvapivého konce!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Supernova

404 Kč
359 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Za pokladem a jiné kreslené příběhy
Kniha přináší veselé komiksy o opičáku Gogovi a slůněti Šišíkovi, vtipné příhody vodníka Šplouchala a draka Bouráka, dobrodružství Bugr Billa na Divokém západě a tajemného sněžného muže v Himalájích i řadu dalších humorných obrázkových seriálů.
sci-fi a fantasy

Za pokladem a jiné kreslené příběhy

71 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
sci-fi a fantasy

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
sci-fi a fantasy

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 11%
Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře.
sci-fi a fantasy

Alea - dívka moře: Síla přílivu

332 Kč
295 Kč
Noci běsů - 11%
(5x)

Mysteriózní thriller od autorky bestselleru Zmizení Sáry Lindertové. V zapadlé vesnici v pohraničí, kde lidé stále věří ve staré bohy, před dvanácti lety zmizely čtyři děti a jejich rodiny se s tím nedokázaly vyrovnat.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Noci běsů

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 188 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>