Nejprodávanější hudba - září 2021

Fešáci 2020
Dvě nejúspěšnější alba a bonusy, zčásti poprvé na CD.

Fešáci 2020

354 Kč
Force it
V roce 1969 byla na britských ostrovech založena heavy metalová skupina UFO. Často je spolu s Iron Maiden a Motorhead řazena k tzv. nové vlně britského metalu, jež byla reakcí na nástup kapel jako Led Zeppelin nebo Deep Purple.

Force it

413 Kč
Future Nostalgia (The Moonlight Edition)
Jedna z nejvýraznějších nových tváří na britské popové scéně. Narodila se v Londýně, ale pochází z rodiny etnických Albánců, kteří v devadesátých letech utekli před válkou z domovského Kosova.

Future Nostalgia (The Moonlight Edition)

413 Kč
If I can't have love, I want power
If I can't have love, I want power je čtvrté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Halsey. Album bylo vydáno v roce 2021 prostřednictvím společnosti Capitol Records.

If I can't have love, I want power

350 Kč
Konec léta
(1x)
V září 2021 vychází poprvé na vinylu jako 2LP slavné album KONEC LÉTA. Jde o autorské album Vratislava Brabence, saxofonisty The Plastic People Of The Universe, které vzniklo v roce 1995.

Konec léta

719 Kč
Labutie piesne
Album Labutie piesne z roku 1993 je voľným pokračovaním albumov Zelená pošta a Na II. programe sna, ktoré spoločne vytvorili Pavol Hammel, Marián Varga a Radim Hladík.

Labutie piesne

287 Kč
Made in Strašnice
Kato si na sedmou studiovou desku pozval tři spřízněné duše z řad tuzemských MCs, na desce hostují Rest a MC Gey z labelu Ty Nikdy a Hugo Toxxx. Kato na desce znovu dokazuje, že patří k nejtalentovanějším žonglérům se slovy!

Made in Strašnice

314 Kč
Merci, Miles! Live at Vienne
(1x)
Jeden z nejslavnějších jazzových hráčů a skladatelů historie. Je všeobecně respektovaným a velmi vlivným hudebníkem, jenž se pohyboval na pomezí jazzu a dalších stylů.

Merci, Miles! Live at Vienne

854 Kč
Michalbum
Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví!

Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který kromě muziky stíhá také studium Pedagogické fakulty UK, platí za jednoho z nejvýraznějších představitelů písničkářské generace.

Michalbum

374 Kč
Mohlo by to bejt nebe ...
(1x)

Dlouho očekávané nové album naší rockové legendy.

Dvanáct původních písniček a jedna speciální cover verze. Michal Prokop ve špičkové autorské i pěvecké formě. Odkazy přátel, návraty k podstatě i překvapivé spolupráce.

Mohlo by to bejt nebe ...

374 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 125 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>