Nejprodávanější tituly - září 2021

Země nomádů
(1x)
Tvrdé probuzení z amerického snu. Novodobí kočovníci bydlí ve svých karavanech a šancí na přežití je život na cestě od jedné sezónní práce k druhé. Knižní předloha stejnojmenného filmu režisérky Chloe Zhao ověnčená Oscary.

Země nomádů

377 Kč
Klavihrátky - s pastelkami u klavíru
Barevně ilustrované sešity pro malé klavíristy sestavené z pracovních listů s množstvím hudebních úkolů k doplňování, spojování, vybarvování, vystřihování a řadou sluchových cvičení.

Klavihrátky - s pastelkami u klavíru

206 Kč
Cirkadiánní kód
(2x)
Je to tak snadné: stačí udržovat skrytý rytmus těla, které střídavě zapíná a vypíná své funkce, aby kromě práce zvládlo i regeneraci – a naše zdraví se zase vrátí ke své dokonalosti.

Cirkadiánní kód

377 Kč
Klavírní škola pro začátečníky
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu I
Oblíbená škola hry na sopránovou zobcovou flétnu.

Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu I

225 Kč
Deník farářky
(5x)

"O životě někde mezi nebem a zemí"

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církv

Deník farářky

359 Kč
Důvody pro manželství
(1x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.

Důvody pro manželství

287 Kč
Veterán
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
Ukázky

Veterán

239 Kč
0 Tu, svazek druhý
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.

0 Tu, svazek druhý

403 Kč
Ne tak ošklivý...
Ještě těžší rány než drápy a zuby šelmy, která ho málem připravila o život, zasadili Javierovi jeho nejbližší. Otec, matka, bratr… a Scarlett. Scarlett, pro niž zahořel a vzplanul, Scarlett, o které neměl ani tušení, že pod srdcem nosí jeho syna.
Ukázky

Ne tak ošklivý...

69 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>