Nejprodávanější e-knihy - září 2021
sci-fi

QualityLand - 20%
(1x)

Nejzábavnější sci-fi nejen v tomto vesmíru Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete.

sci-fi
Ukázky

QualityLand

299 Kč
239 Kč
Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. První svazek trilogie o legendární postavě řádu Sithů. Bývalý horník Dessel prchá před republikovými vojáky a vstoupí do řad sithské armády. V ní zažije tvrdý křest ohněm v krutých bojích proti Jediům.

sci-fi
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Darth Bane 2. Pravidlo dvou - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. Darth Bane nalézá dokonalou učednici v Zannah, jež přes své mládí ovládá instinktivní spojení s temnou stranou. Pod Baneovým vedením se Zannah stane nepostradatelnou na tažení Sithů za zničením Jediů a ovládnutím galaxie.

sci-fi
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 2. Pravidlo dvou

249 Kč
199 Kč
Zapovězený trůn - 20%

Sbírka povídek ze světa Rudé královny Vraťte se do smrtelně nebezpečného a okouzlujícího světa Rudé královny! Zapovězený trůn obsahuje dosud nepublikované povídky, deníkové zápisky, bonusové scény mapy, vlajky a další exkluzivní obrazový materiál.

sci-fi
Ukázky

Zapovězený trůn

269 Kč
215 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
sci-fi
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Děti zmaru - 20%
Po zhroucení lidského impéria se Země odmlčela. Terraformační programy na různých planetách ve vesmíru ale pokračují, protože stále je naděje, že je přiletí osídlit kolonisté. Vědecký tým na planetě Nod pracuje ve dvou skupinách.
sci-fi
Ukázky

Děti zmaru

249 Kč
199 Kč
Silo 2: Turnus - 20%
(1x)
Co předcházelo životu v „Silech“, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít? Postapokalyptický román Silo, který se stal celosvětovým bestsellerem, vyvolal ve čtenářích otázku, jak to vše začalo. A Turnus přináší odpověď.
sci-fi
Ukázky

Silo 2: Turnus

279 Kč
223 Kč
Válkotvůrci - 20%
(3x)
Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry.
sci-fi
Ukázky

Válkotvůrci

159 Kč
127 Kč
Dlouhý Mars - 20%
Rok 2040. Dlouhá Země se zmítá v chaosu. Drtivý výbuch Yellowstonu uštědřil civilizaci zničující ránu. Celé národy hledají možná bezpečná útočiště na myriádách Vkročných Zemí.
sci-fi
Ukázky

Dlouhý Mars

263 Kč
210 Kč
Galaxie v plamenech - 20%
(3x)
Když se vojevůdce Horus zotavil ze svých strašlivých zranění, vytáhl s vítězícím říšským vojskem proti vzbouřené planetě Ištvan III.
sci-fi
Ukázky

Galaxie v plamenech

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 111 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>