Nejprodávanější e-knihy - září 2021
psychologie

Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
psychologie
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Nespoutaná mysl - 20%
(1x)
Slavný kouč a motivátor Jim Kwik nám představuje svoje revoluční techniky, které nás mají zbavit všech životních limitů. Odkrývá spoustu mýtů, o nichž si myslíme, že nás v životě omezují a kvůli nimž se do spousty věcí v profesním i osobním životě nepouštíme.
psychologie
Ukázky

Nespoutaná mysl

239 Kč
191 Kč
Rozchod jako nový začátek - 20%
Jak projít rozchodovým procesem až do jeho skutečného ukončení a jak se na celou situaci podívat s jistým nadhledem?
psychologie
Ukázky

Rozchod jako nový začátek

220 Kč
176 Kč
Sova byla pekařova dcera - 20%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
psychologie
Ukázky

Sova byla pekařova dcera

198 Kč
158 Kč
Supermatky nemusí být šílené - 20%
Eve Rodsky se jednoho dne už cítila unavená tím, že je to pořád jen ona, kdo je odpovědný za všechny aspekty své rušné domácnosti. Sepsala všechnu tu neplacenou a neviděnou práci, kterou odvádí pro svou rodinu, a pak ten seznam poslala svému manželovi s tím, že to chce změnit.
psychologie
Ukázky

Supermatky nemusí být šílené

209 Kč
167 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie
Ukázky

Posvátná prostitutka

198 Kč
158 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
psychologie
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Radikální upřímnost - 20%
(2x)
Tato kniha je praktickým manuálem, jak dosáhnout ve svém životě svobody, intimity a radosti. Brad píše nevybíravým jazykem a nebojí se poukázat na mýty, pověry a lži, kterým jsme byli vystaveni naší výchovou a kulturou.
psychologie
Ukázky

Radikální upřímnost

270 Kč
216 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 155 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>