Nejprodávanější tituly - září 2021
Evropa

Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
Evropa
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Gran Canaria - Merian Live!
Jemné písečné pláže a ve vnitrozemí hory vypínající se do výšky 2000 metrů, historická městečka a největší metropole Kanárských ostrovů Las Palmas: Na první pohled možná Gran Canaria vypadá malá, přesto tento ostrov nabízí pozoruhodné množství tváří.
Evropa

Gran Canaria - Merian Live!

179 Kč
Kurátor: Prague Art Guide - 11%
Traditional galleries, contemporary spaces, paintings and sculptures, art cafés, art in the streets and people who have something to say about it.
Evropa

Kurátor: Prague Art Guide

269 Kč
239 Kč
Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti - 11%
Publikace vznikla jako bonus ke třetímu dílu knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera. Obsahuje deset poutavých reportáží, které zaujmou hlavně děti a jejich rodiče....
Evropa

Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti

314 Kč
279 Kč
Mnichov a Bavorsko - Inspirace na cesty - 11%
Mnichov a celé Bavorsko jsou bezpochyby nejoblíbenější turistickou destinací v Německu. Průvodce představuje to nejzajímavější - fascinující historii, kulturu, tradiční gastronomii a bavorský životní styl.
Evropa

Mnichov a Bavorsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Ottův atlas výletní trasy Česká republika - 11%
(1x)
Unikátní vydání Ottova atlasu turistických tras se zaměřuje na nejkrásnější a nejzajímavější místa Čech, Moravy a Slezska včetně pohraničí, s přesahem do okolních zemí.
Evropa
Ukázky

Ottův atlas výletní trasy Česká republika

539 Kč
479 Kč
Příběhy míst naší země
Kniha pro každého, koho zajímá, jak různá místa vypadala před sto, nebo i více lety. Co ovlivnilo jejich současnou podobu, jsou hezčí na pohled dnes, nebo měla větší kouzlo v minulosti? Co se na nich podepsalo v dobrém i zlém?
Evropa
Ukázky

Příběhy míst naší země

203 Kč
Slohovník aneb Paříž má šarm - 11%
Vydejte se s námi do Paříže, prozkoumejte její nejznámější památky a zjistěte, v čem spočívá její neopakovatelné kouzlo!
Evropa

Slohovník aneb Paříž má šarm

269 Kč
239 Kč
Toulavá kamera 26 - 11%
S novou turistickou sezonou je tu i další zbrusu nový díl Toulavé kamery, knižní verze populárního televizního pořadu, která právě vychází.
Evropa

Toulavá kamera 26

296 Kč
263 Kč
Velká Británie - Společník cestovatele - 11%
(1x)
Podrobný průvodce po krásách Velké Británie obsahuje přes 1400 barevných fotografií, které vám představí úchvatně rozmanitou britskou krajinu, historická města, pozoruhodné paláce i starobylé hrady.
Evropa

Velká Británie - Společník cestovatele

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>