Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2021
biologie

Kniha aktivit v přírodě - 11%
Tuto knihu si můžete vzít klidně s sebou na výlet! Najdete v ní aktivity, které děti naučí něco o přírodě. Knížka je veselá, barevná a plná činností.
biologie

Kniha aktivit v přírodě

179 Kč
159 Kč
To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech - 11%
Víte, že divočák s chutí slupne i malou srnku, zajíc je mistr kamufláže a kachna se může zamilovat do nafukovacího míče?
biologie

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech

233 Kč
207 Kč
Zvířecí říše - 11%
Fascinující průvodce říší zvířat.
biologie

Zvířecí říše

314 Kč
279 Kč
Vnímavá zeleň - 11%
Jsou rostliny inteligentní bytosti? Dokážou mezi sebou komunikovat a řešit problémy? Nebo představují netečnou a nehybnou součást našeho světa, bez jakékoli citlivosti?
biologie

Vnímavá zeleň

241 Kč
214 Kč
Obsahuji davy - 11%
(1x)
Přelomové, nádherně poučné a velmi zábavné pojednání o nejzásadnější revoluci v biologii od dob Darwina - pohled na svět „očima mikroba“, který odhaluje kouzelný a radikálně přestavěný obraz života na Zemi.
biologie

Obsahuji davy

359 Kč
319 Kč
Strom poznání
(1x)
Jedna z hlavních myšlenek knihy souvisí s pojmy „strukturní determinismus" a „autopoiesis": Organismus vnímá pouze takovou realitu, která odpovídá jeho vlastní struktuře, a má tendenci tuto strukturu replikovat, utvářet sebe sama.
biologie

Strom poznání

134 Kč
Evoluční tání aneb o původu rodů - 11%
Kniha volně navazuje na předchozí dílo Zamrzlá evoluce aneb Je to jinak, pane Darwin a představuje teorii zamrzlé evoluce poprvé v celé šíři.
biologie

Evoluční tání aneb o původu rodů

311 Kč
276 Kč
Střetnutí paradigmat a řád živé skutečnosti - 11%
(1x)

Kniha zkoumá nová paradigmata v současné biologii a do hloubky se zabývá přínosem vědců jako jsou Richard Dawkins, Barbara McClintock, Adolf Portmann, D. Bohm, R. Sheldrake a G. Bateson.

biologie

Střetnutí paradigmat a řád živé skutečnosti

324 Kč
288 Kč
Obecná biologie pro gymnázia - 15%
Jde o úvodní text pro středoškolskou biologii. Učivo je zde koncipováno s důrazem na vztahy a souvislosti. Text je rozdělen na tři tematické celky - Život a jeho poznávání, Prokaryotní organismy, Eukariotní buňka.
biologie

Obecná biologie pro gymnázia

140 Kč
119 Kč
Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření - 11%
Autorka ve své knize humornou formou ukazuje, že mnohé sexuální praktiky, které můžeme pozorovat v živočišné říši a které se nám na první pohled mohou zdát brutální, nemorální nebo dokonce nepřirozené, jsou ve skutečnosti nezbytné pro přežití druhu.
biologie

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5