Nejprodávanější tituly - září 2021
kariéra

Mluv jako TED - 20%

Chyťte svým projevem posluchače za srdce! Chcete, aby vás ostatní poslouchali? Abyste zaujali, musíte své nápady umět prodat. To je dovednost, která otevírá bránu ke splnění vašich snů.

kariéra
Ukázky

Mluv jako TED

249 Kč
199 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Skvělý ScrumMaster - 11%
Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.
kariéra

Skvělý ScrumMaster

359 Kč
319 Kč
Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Jak vyjít se svým šéfem - 20%
ádi bychom vám v této knize ukázali, jak vycházet se svým šéfem. Co dělat pro to, aby váš těžký, ale nutný vztah fungoval z pohledu té strany, která lidově řečeno tahá za kratší konec, bez níž by však žádná práce nemohla existovat a být dokončena.
kariéra
Ukázky

Jak vyjít se svým šéfem

195 Kč
156 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
kariéra

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 11%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra

Přestaňte se v práci stresovat

179 Kč
159 Kč
Mistrovská paměť - 20%
(1x)
Zdokonalte svou paměť s mistrem světa v paměťovém sportu! Objevte tajemství fungování paměti a využijte naplno skryté možnosti mozku!
kariéra
Ukázky

Mistrovská paměť

212 Kč
170 Kč
Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná - 11%
(1x)

Autoři knihy, zakladatelé společnosti 37signals, přinášejí v Práci na dálku, Zn.:Kancelář zbytečná nový pohled na velmi aktuální téma. Kniha se skládá z esejí, které postupně vysvětlí všechny aspekty spolupráce na dálku, včetně praktických tipů.

kariéra

Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 66 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>