Nejprodávanější e-knihy - září 2021
medicína

Imunologie - 20%
Jednoduchá a praktická pomůcka k pochopení základů imunity a souvisejících dějů. Bohatě obrazově vybavená publikace je určena zejména studentům medicíny humánní i veterinární, farmacie a mladým lékařům, ale užitek přinese všem zdravotníkům.
medicína
Ukázky

Imunologie

254 Kč
203 Kč
Jídlo a proměna - 20%
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
medicína
Ukázky

Jídlo a proměna

169 Kč
135 Kč
Ošetřovatelství v nefrologii - 20%
Kniha poskytuje ucelené informace o ošetřovatelské péči v nefrologii studentům zdravotnických oborů ve vysokoškolském programu, v postgraduálním studiu a nelékařským zdravotnickým pracovníkům.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství v nefrologii

254 Kč
203 Kč
Váš mozek se dokáže změnit - 20%

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

medicína
Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
199 Kč
Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
medicína
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Esence psychonautiky - 20%
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína
Ukázky

Esence psychonautiky

90 Kč
72 Kč
Radiační ochrana při rentgenových výkonech - to nejdůležitější pro praxi - 20%
Praktická, schematická a přehledná publikace, která vás seznámí s principy fungování jednotlivých přístrojů a zásadami ochrany ošetřujícího personálu a pacientů. Je určena všem, kteří s přístroji na principu rtg záření pracují.
medicína
Ukázky

Radiační ochrana při rentgenových výkonech - to nejdůležitější pro praxi

407 Kč
326 Kč
Srdeční selhání - 20%
Učebnice Srdeční selhání podává ucelený souhrn epidemiologie, etiologie, diagnostiky a léčby akutního a chronického srdečního selhání.
medicína
Ukázky

Srdeční selhání

100 Kč
80 Kč
Urgentní medicína v klinické praxi lékaře - 20%
Druhé vydání mimořádně úspěšné a odborně oceňované publikace. Praktický a přehledný text je určen jak lékařům urgentní medicíny, tak lékařům, kteří se setkávají v prvním kontaktu s nediferencovanými obtížemi pacienta.
medicína
Ukázky

Urgentní medicína v klinické praxi lékaře

714 Kč
571 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 126 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>