Nejprodávanější tituly - září 2021
výchova a rodina

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 11%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
výchova a rodina

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

89 Kč
79 Kč
Jak přemýšlí moje dítě? - 11%
(1x)
Jaké myšlenkové pochody se ukrývají za chováním vašeho dítěte? Seznamte se s nejnovějšími poznatky z dětské psychologie a neurologie a přistupujte ke svému dítěti s nově nabytou jistotou.
výchova a rodina

Jak přemýšlí moje dítě?

449 Kč
399 Kč
Klub nerozbitných dětí - 11%
O hledání obyčejného dětského štěstí v době tabletů a instantních řešení v kostce
výchova a rodina

Klub nerozbitných dětí

332 Kč
295 Kč
Moje první kniha o lidském těle - 11%
V knize se vydáš na dobrodružnou cestu za tajemstvím lidského těla. Prozkoumáš jeho jednotlivé části, dozvíš se, jak fungují třeba naše oči, jaké různé druhy očí můžeme vidět u zvířat, jak vypadá srdce nebo kostra člověka...
výchova a rodina

Moje první kniha o lidském těle

161 Kč
143 Kč
Montessori na doma - 11%
Montessori výchova, a hlavně Montessori pedagogika, je už široko daleko známá. Tato knížka vám pomůže vytvořit pěkný Montessori koutek přímo u vás doma, a to pomocí snadno dostupných materiálů, které máte kolem sebe.
výchova a rodina

Montessori na doma

269 Kč
239 Kč
Počtář Pepík Popleta - 11%
Pepík Popleta je opravdu trochu popleta a leccos v matematice se mu plete. Díky kouzelnému peru Pepík začne cestovat, a dostane se tak do Yellowstonského národního parku, na nejvyšší horu světa nebo se zahřeje na Kanárských ostrovech.
výchova a rodina

Počtář Pepík Popleta

143 Kč
127 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
výchova a rodina

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Vesmírná Zná-most - 11%
Kniha Vesmírná známost osobního kouče Michala Brozmana si klade za cíl kriticky nahlédnout do podvědomých programů a přesvědčení, které má každý z nás a jež nám mohou v životě dělat neplechu.
výchova a rodina

Vesmírná Zná-most

719 Kč
639 Kč
Všechno o vašem dítěti - 11%

Velmi úspěšná kniha o dětech nového věku od Andrey Homolové vyšla poprvé v roce 2013 a maminky a matky ji nazývají biblí v péči o děti. Je nejobsáhlejší a nejpodrobnější knihou na téma vývoje dětí z duchovního hlediska.

výchova a rodina

Všechno o vašem dítěti

449 Kč
399 Kč
Zlobivé děti neexistují - 11%

Jak nastavit dětem hranice – a zůstat přitom jejich vzorem.

Vztekající se batole… To není ostuda ani chování, které si zaslouží trest. Jak ale prosazovat disciplínu, aby prospěla dítěti i jeho rodičům? Jak nastavit hranice? Janet Lansburyová je s

výchova a rodina

Zlobivé děti neexistují

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 90 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>