Nejprodávanější e-knihy - září 2021
světová

Když tě zachrání Skot - 20%
(1x)
Čtivý a napínavý příběh z druhé poloviny 19. století o zdánlivě nespojitelných osudech anglické šlechtičny a skotského vystěhovalce. Oba hledají nový domov a bezpečí v Americe, ale oba se tam zároveň setkávají s tíhou i předsudky bývalé domoviny.
světová
Ukázky

Když tě zachrání Skot

105 Kč
84 Kč
Piranesi - 20%
(5x)
Originální fantasy s hutnou atmosférou od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell.
světová
Ukázky

Piranesi

248 Kč
198 Kč
Večer a jitro - 20%
(4x)
Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup , tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově předchází.…
světová
Ukázky

Večer a jitro

419 Kč
335 Kč
0 Tu, svazek první - 20%
(9x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

světová
Ukázky

0 Tu, svazek první

298 Kč
238 Kč
Dcery hněvu
(1x)
Ještě před svým oficiálním nástupem na mallorské oddělení vražd je major Antonio Morales povolán k prvnímu případu: u paty hradeb v Palmě byla nalezena zavražděná jeptiška. Kdo by však měl důvod zabíjet zbožnou devadesátiletou stařenku?
světová
Ukázky

Dcery hněvu

199 Kč
Její konec - 20%
(6x)
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů. Stephanie a Patrick, bohatí a spokojení manželé, se nedávno stali rodiči dvojčat.
světová
Ukázky

Její konec

249 Kč
199 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
světová
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Nokturna - 20%
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
světová
Ukázky

Nokturna

198 Kč
158 Kč
Vychovatelka na scestí - 20%
(3x)
Milá lady Věrnolásková, můj bratr dvojče a já potřebujeme novou maminku, i když papá trvá na tom, že už se nikdy neožení. Musí být hodná, chytrá a mít ráda kočky…
světová
Ukázky

Vychovatelka na scestí

249 Kč
199 Kč
Záhadný lord Millcroft - 20%
(1x)
Lady Clarisse vždycky říkali, že nemůže nabídnout nic než své kouzlo a krásu. Rozhodla se tedy, že se provdá za bohatého vévodu a stráví spokojený život v přepychu.
světová
Ukázky

Záhadný lord Millcroft

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>