Nejprodávanější tituly - září 2021
pro nejmenší

Ovoce - Co to voní? Poznáš to? Poznáš i barvu? - 11%
Objevuj specifické vůně i barvy ovoce a užij si přitom spoustu legrace. Přetři daný obrázek rukou, uvolni vůni a hádej, co se skrývá pod okénky.
pro nejmenší

Ovoce - Co to voní? Poznáš to? Poznáš i barvu?

287 Kč
255 Kč
Pojďme se kamarádit! - Šikula a Nezbeda - 11%
Šikula a Nezbeda jsou bratři, které všichni dobře známe. Pojď se s nimi naučit, jak si hezky a mile hrát se svými kamarády. A neboj, kopa zábavy a her tě nemine
pro nejmenší

Pojďme se kamarádit! - Šikula a Nezbeda

62 Kč
55 Kč
První taháky pro nejmenší - 11%
V tomto leporelu najdete vše, o co se zajímají děti ve věku 1 až 3 let. Půvabné obrázky přinášejí jak mnoho zábavy, tak velké množství podnětů k představivosti.
pro nejmenší

První taháky pro nejmenší

116 Kč
103 Kč
Na statku - Kniha s puzzle - 11%
První knížka s puzzle pro děti od dvou let s roztomilými obrázky zvířat i strojů ze statku, které mohou děti skládat a rozkládat znovu a znovu.
pro nejmenší

Na statku - Kniha s puzzle

224 Kč
199 Kč
Jedeme, jedeme - 11%
(2x)
Seznamte své děti se vším, co se týká cestování, ať už jde o auta a jízdu po silnici, cestu tramvají, vlakem, lodí či autobusem. Vyprávějte si s dětmi a najděte, co je ukryto v obrázcích. Humorné leporelo pro nejmenší čtenáře.
pro nejmenší

Jedeme, jedeme

89 Kč
79 Kč
Farma - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky na farmě je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
pro nejmenší

Farma - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
pro nejmenší

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
pro nejmenší

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Malý zajíček - Narozeniny - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou poznat, jak to chodí na narozeninové oslavě. Všechno nejlepší!
pro nejmenší

Malý zajíček - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
pro nejmenší

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 80 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>