Nejprodávanější knihy - září 2021
první stupeň

Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
první stupeň

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Mach a Šebestová na cestách - 11%
Další pokračování příběhů dvou oblíbených školáků ze 3.B. V sedmi cestovatelských dobrodružstvích se s Machem a Šebestovou dostaneme do Paříže, na severní pól, vykoupeme se s nimi v Amazonce, v Africe se utkáme s domorodým kouzelníkem...
první stupeň

Mach a Šebestová na cestách

269 Kč
239 Kč
Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče - 11%
Jak přemýšlet o architektuře pro laiky i znalce od deseti do sta let. Albert Einstein kdysi řekl: „Pokud to neumíš jednoduše vysvětlit, tak tomu dostatečně nerozumíš.
první stupeň

Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče

899 Kč
799 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
první stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Zvířata z lesa - Moje první samolepky - 11%
První kniha se samolepkami a lesními zvířátky určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
první stupeň

Zvířata z lesa - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
první stupeň
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
Záleskautky – Lumberjanes - 11%
(2x)
Jak by vypadaly Rychlé šípy, kdyby vznikly v 21. století? Přesně jako Záleskautky!
první stupeň

Záleskautky – Lumberjanes

269 Kč
239 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
1000 anglických slovíček - 11%
Tato obrázková knížka naučí vaše děti nejpoužívanější anglická slova nejen díky tematicky řazeným ilustracím, ale také díky přehlednosti a milé hravosti. Na každé stránce najdete množství věcí a činností, které pomohou dětem rozšířit slovní zásobu.
první stupeň

1000 anglických slovíček

179 Kč
159 Kč
Anička ve městě - 11%
Na konci prázdnin se Anička s rodiči přestěhovala, do třetí třídy začne chodit v nové škole. Loni bydlela u babičky v malebné vesničce, a tak je to pro Aničku velká změna. A znovu má obavy – jaká bude třída, najde si kamarádku? Co všechno ji ve městě čeká?
první stupeň

Anička ve městě

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 306 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>