Nejprodávanější tituly - září 2021
věda a technika

Revolvery a pistole - 11%
V této knize jsou popsány a vyobrazeny revolvery a pistole. Informují o stavu tohoto odvětví střeleckých zbraní na celém světě od vzniku jednotlivých nábojů až po dnešní dobu.
věda a technika

Revolvery a pistole

359 Kč
319 Kč
Vzlet zakázán - 11%
(1x)
Autobiografie doplněná o neúplný seznam Pronásledovaných u letectva.
věda a technika

Vzlet zakázán

207 Kč
184 Kč
Letecká security - 11%
Publikace věnovaná relativně mladému leteckému odvětví - ochraně civilního letectví před protiprávními činy, častěji označované termínem security.
věda a technika

Letecká security

315 Kč
280 Kč
Stavební zákon s komentářem - 11%
Jediný kompletní a ucelený soubor zákonů a vyhlášek souvisejících se stavebním zákonem a výkonem povolání architektů a projektantů.
věda a technika

Stavební zákon s komentářem

711 Kč
632 Kč
Vím, že máš duši - 11%
Motoristický pořad Top Gear sleduje po celém světě asi 350 milionů diváků, momentálně běží i na českém kanálu Prima Cool. Za jeho mimořádnou popularitou stojí zejména hlavní moderátor Jeremy Clarkson, autor této knihy.
věda a technika

Vím, že máš duši

239 Kč
212 Kč
Automobil a spalovací motor - 20%
Jedinečná publikace přináší neotřelý pohled do dějin automobilismu - klade důraz na historické a technické mezníky vývoje spalovacího motoru i automobilu, který popisuje na pozadí a v kontextu politicko-ekonomického vývoje světa, především však Evropy.
věda a technika
Ukázky

Automobil a spalovací motor

254 Kč
203 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
věda a technika
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Velkoplošné sálavé vytápění - 20%
Publikace je určena nejen odborníkům z řad projektantů a prováděcím firmám či stavbyvedoucím, ale i studentům zabývajícími se oblast technických zařízení budov, techniky prostředí staveb a inteligentních budov.
věda a technika
Ukázky

Velkoplošné sálavé vytápění

169 Kč
135 Kč
Auta východního bloku - 14%
Ojedinělá publikace je věnována zančkám automobilů Škoda, Tatra, Ifa, Trabant, Wartburg, Sachsenring, Syrena, Warszawa, Polski Fiat, Dacia, Oltcit, Zastava, Moskvič, Lada, Poběda a Volga a připomíná také terénní automobily GAZ, UAZ a ARO atd.
věda a technika

Auta východního bloku

557 Kč
479 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
věda a technika
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 65 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>