Nejprodávanější tituly - září 2021
umění

Vyprávět příběh - 11%
Vyprávět příběh, kniha, která už dlouho chybí na českém trhu. Legendární scenárista a spisovatel Jean-Claude Carriere, držitel Oscara za celoživotní dílo, vypráví s přehledem a humorem o řemeslu literáta, ...
umění

Vyprávět příběh

268 Kč
238 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
umění
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Karel Prager - 11%
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
umění
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
319 Kč
Tábor - Plzeň
Tento svazek z edice Imago et verbum je věnován výběru z korespondence mezi Karlem Valtrem a pěti plzeňskými adresáty (Vladimír Venda, Josef Hrubý, Václav Malina, Bronislav Losenický, Jiří Patera).
umění

Tábor - Plzeň

32 Kč
Czech Contemporary Art Guide
Publikace Czech Contemporary Art Guide (v anglickém jazyce) prezentuje českou současnou výtvarnou scénu a je určena zájemcům jak z široké, tak odborné veřejnosti.
umění

Czech Contemporary Art Guide

45 Kč
Václav Havel: O divadle - 11%
Soubor textů Václava Havla věnovaných problematice divadla – novinové články, recenze, medailony, komentáře k vlastním hrám, filozofující eseje, korespondence, projevy, příspěvky do sborníků, vzpomínky.
umění

Václav Havel: O divadle

351 Kč
312 Kč
Revolver Revue 83
Časopis o literatuře a výtvarném umění. Jako samostatně neprodejná příloha letní Revolver Revue vychází kniha Iva Vodseďálka: Jedna věta.
umění

Revolver Revue 83

89 Kč
Gustav Aulehla - Fotografie 1957-1990 - 11%
(2x)
Monografie Gustava Aulehly (nar. 1931) poprvé komplexněji představuje dílo donedávna téměř neznámého krnovského autora, kterého je možno přiřadit k nejvýznamnějším osobnostem české dokumentární fotografie 50. – 80. let.
umění

Gustav Aulehla - Fotografie 1957-1990

351 Kč
312 Kč
Momentky z kultury Brna
Kniha Ivana Petrželky si všímá nejdůležitějších kulturních institucí města Brna ve 20.století a na počátku 21. století. Přináší obraz jejich nejsvízelnějších existenčních potíží v době první republiky, nacistické okupace a komunistické totality.
umění

Momentky z kultury Brna

44 Kč
Pravdivý příběh Plastic People - 6%
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
umění

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
355 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 295 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 30 > >>