Nejprodávanější tituly - září 2021
naučné

Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
naučné

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
naučné
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Královna Marie Terezie - 11%
Třísté výročí narození královny Marie Terezie oslavujeme speciálním vydáním. V této krásné vázané knize najdete oba Bářiny příběhy, které v době Marie Terezie zažila, a jako bonus také královnin rodokmen a doslov.
naučné

Královna Marie Terezie

314 Kč
279 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
naučné

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
Tvary - Moje první samolepky - 11%
Tato knížka se samolepkami může být pro vaše dítě vstupní branou do světa hravé kreativity - je určena především těm úplně nejmenším dětem.
naučné

Tvary - Moje první samolepky

161 Kč
143 Kč
101 věcí o lidském těle - 11%
V rukou máš knihu, která tě vezme na vzrušující cestu lidským tělem, které je tím nejdokonalejším strojem, jaký známe. Poznej, jak fungují důležité orgány a jak probíhají vitální procesy, jako jsou pohyby, trávení nebo reprodukce.
naučné

101 věcí o lidském těle

107 Kč
95 Kč
Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete prakticky uspořádaný přehled české gramatiky. Obsahuje vše od abecedy, vyjmenovaných slov, informací o dělení hlásek, psaní i/y, velkých písmen i písmene ě, psaní ú/ů a i/í, ale i vše o podstatných jménech.
naučné

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
naučné

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
naučné

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 70 položek
<< < 1 .. 5 6 7