Nejprodávanější Kniha - září 2021
humor

Měsíční deník
Nejhumornější sci-fi od dob Červeného trpaslíka!
humor

Měsíční deník

44 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1.
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor

Dalajlamova kočka

220 Kč
Nerovnováha a jiné povídky
(10x)
32 povídek. Několik nejstarších vzniklo už dávno, většina nedávno. Ty novější, to jsou vesměs osobitě zpracované příběhy, které autora opravdu potkaly. A také úvahy, které dnešní doba, někdy i proti autorově vůli, v jeho hlavě vyvolala.
humor

Nerovnováha a jiné povídky

80 Kč
Pravidla se změnila
"Pravidla se změnila" prezentují Jirotkovu tvorbu prostřednictvím povídek a divadelních her a ani v nich nepostrádáme autorův nezaměnitelný humor.
humor

Pravidla se změnila

179 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
Yeats je mrtev!
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.
humor

Yeats je mrtev!

241 Kč
Modlitba žáby    2.díl
(1x)
Kniha meditací v povídkách.
humor

Modlitba žáby 2.díl

143 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 171 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 18 > >>