Nejprodávanější Kniha - září 2021
beletrie

Gender / Queer - 11%
(1x)

Autobiografický komiks ve své nejkrystaličtější podobě vznášející všechny nepříjemné a bolestné otázky po vlastní identitě. Maia Kobabe podrobně zachycuje smršť tápání, zmatení a frustrace, která ji*ho zasáhla s nástupem puberty.

beletrie
Ukázky

Gender / Queer

449 Kč
399 Kč
Hana Hegerová - Královna šansonu - 11%
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
beletrie

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
399 Kč
Hendrixova kytara
(1x)
Jeden mladý muž, jedna kytara a jedno dusné normalizační Československo. Aneb příběh o tom, co má společného Jimmy Hendrix s klukem ze severní Moravy. Svobodu. Kytaru. A touhu.
beletrie
Ukázky

Hendrixova kytara

61 Kč
Hlas větru - 11%
(1x)
Lékárník a účastník humanitárních misí Lékařů bez hranic Stanislav Havlíček na své druhé misi vedl v Bangladéši lékárnu pro uprchlický tábor, ve kterém našla útočiště před násilím nejpronásledovanější menšina na světě, Rohingové.
beletrie

Hlas větru

297 Kč
264 Kč
Hledání Uldanů - Galaktogon 2 - 11%
Realita je passé, Galaktogon nabízí mnohem víc. Alexis se po útoku vraha ocitá v nelehké životní situaci, ze které existuje jediná cesta ven – Galaktogon. Aby splatil dluh v reálu, musí vydělávat ve hře. Jak? Vesmírným pirátstvím!
beletrie

Hledání Uldanů - Galaktogon 2

314 Kč
279 Kč
Holky z nezisku - 11%
S nadhledem, espritem, lehkostí a viditelnou radostí z napsaného je rozehrán příběh, jehož hlavním hrdinou je židovský hejsek Abraham. Ten prchá před americkou politickou korektností až do Prahy. Jak se však brzy ukáže, příliš si tím nepomůže.
beletrie

Holky z nezisku

305 Kč
271 Kč
Hořím pro tebe - 11%
(4x)
Jackson jako jediný dědic bourbonské dynastie ví, jaké o něm kolují zvěsti. Pravda je ovšem mnohem pochmurnější. Aby si zajistil dědictví, musí se oženit, a svobodomyslná přidrzlá Bianca se pro ten účel skvěle hodí. Nebo si to alespoň myslel…
beletrie

Hořím pro tebe

359 Kč
319 Kč
Hubert se vzteká - 11%
Kocourek Hubert se zlobí a to pořádně! Aby taky ne – koho by bavilo zkoušet si už páté boty nebo poslušně sedět v tramvaji, když daleko větší zábava je klečet na sedačce a dívat se z okna!
beletrie

Hubert se vzteká

178 Kč
158 Kč
Chlapec s rybí hlavou - 11%
(1x)
Chlapec s rybí hlavou je lyrickým ponorem do bezejmenného českého maloměsta, skrznaskrz šedošedého, ubíjejícího ve své každodennosti a vyčpělých ideologiích.
beletrie
Ukázky

Chlapec s rybí hlavou

214 Kč
190 Kč
Christina - 11%
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
beletrie

Christina

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>