Nejprodávanější tituly - září 2021
ostatní sporty

Měl sílu a byl bouřlivák... - 20%
(1x)
Prof. Jan Gajdoš byl vynikající sokolský gymnasta, mistr světa, olympionik, bojovník proti fašismu, středoškolský učitel a cvičitel. Byl významným a stálým členem reprezentačního družstva Sokola a Československé republiky v letech 1925 – 1940.
ostatní sporty

Měl sílu a byl bouřlivák...

399 Kč
319 Kč
Florbal - 20%
Nová moderní učebnice florbalu, určená trenérům, učitelům, vedoucím sportovních kroužků a hráčům, se jistě stane vítaným pomocníkem v oblasti soutěžního, rekreačního i školního florbalu, zejména při přípravě dětí a mládeže.
ostatní sporty
Ukázky

Florbal

229 Kč
183 Kč
Karatedó - Má životní cesta - 11%
Správné pochopení karate a jeho správné použití je karatedó. Ten, kdo opravdu trénuje toto dó a skutečně chápe karatedó, se nikdy nenechá snadno vtáhnout do boje.
ostatní sporty

Karatedó - Má životní cesta

80 Kč
71 Kč
Agility - Pracovní sešit - 11%
Agility – Pracovní sešit je užitečnou pomůckou pro všechny, kteří se věnují tomuto sportu.
ostatní sporty

Agility - Pracovní sešit

107 Kč
95 Kč
Čas zdravého ducha v zdravém těle. - 11%
Kniha přichází s historickou reflexí "věčně" aktuální problematiky oscilující mezi klíčovými pojmy lidské existence, zdravím a nemocí. Jedno z mála kulturněhistorických témat, které žije v lidském světě stále.
ostatní sporty

Čas zdravého ducha v zdravém těle.

162 Kč
144 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
ostatní sporty
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
ostatní sporty
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Lezeme a šplháme - 20%
Pro všechny zájemce toužící po spontánních aktivitách představuje lezení na umělé stěně skvělou příležitost k formování fyzické i psychické kondice.
ostatní sporty
Ukázky

Lezeme a šplháme

149 Kč
119 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
ostatní sporty
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Předškoláci v pohybu - 14%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.
ostatní sporty

Předškoláci v pohybu

176 Kč
151 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 93 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>