Nejprodávanější hudba v roce 2021

Mohlo by tu být i líp
Jedno z nejúspěšnějších alb legendární autorské dvojice vychazí symbolicky v roce 20. výročí vydání i ve vinylovém formátu.P.Hapka, Jana Kirschner, Lucie Bílá, Magdalena Kožená, Jan Spálený,Hana Hegerová a další na unikátním albu.

Mohlo by tu být i líp

467 Kč
Pátek
Bezmála už deset let baví rodiče a hlavně jejich potomky na podiích, ale i doma nebo v autě Cédéčka kapely Bombarďák. Po Čtvrtku musí automaticky přijít Pátek, ale ne každý pátek třináctého musí Černý, jako je obal nového CD.

Pátek

269 Kč
Srdce ven
Šesté album kapely Zuby nehty vydané na jaře roku 2021 s názvem Srdce ven obsahuje 13 písní.

Srdce ven

269 Kč
Undiscovered
Album Undiscovered uspořádala manželka a dlouholetá spolupracovnice Ivana Krale Cindy Hudson z jeho pozůstalosti. Jde o nikdy nevydané nahrávky v autentické podobě, a to starších i několika posledních písniček.

Undiscovered

332 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.

V penziónu Svět

527 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák
Speciální předvánoční šňůry vystoupení Lucie Bílé patří už desítku let k vyvrcholením celého roku. Zpěvačka s kapelou Petra Maláska rozdává písničkovou radost s nádechem adventního zastavení, štědrovečerní velebnosti i rozjařenosti koled.

Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák

527 Kč
Delicate Sound of Thunder
Pink Floyd jsou nepochybně jednou z nejzásadnějších skupin hudební historie. Jejich experimentální rocková muzika ovlivnila miliony posluchačů a inspirovala několik generací hudebníků.

Delicate Sound of Thunder

476 Kč
Rosa na kolejích
První album tehdy již velmi zkušeného písničkáře v roce 1984 shrnulo jeho starší tvorbu v čele s trampskou hymnou Rosa na kolejích. Ale vlastně všechny songy, v drtivé většině prověřené předchozím koncertním provedením.

Rosa na kolejích

296 Kč
The Wall
Reedice jedenáctého alba kapely Pink Floyd - The Wall. Obsahuje 2 LP.

The Wall

836 Kč
Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.

Září

449 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 880 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 88 > >>