Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
cestování

Berlín - 20%
Vyčerpávající přehled berlínských atrakcí: katedrály, zámky, památníky a mnoho dalšího. Kam za zážitky: od stylových butiků po legendární noční kluby. Poznejte lépe historii města: Třetí říše, Berlínská filharmonie a kabarety.
cestování
Ukázky

Berlín

159 Kč
127 Kč
Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska - 20%
Cestujete po krásách Moravy a Slezska a rádi byste našli tu nejromantičtější vyhlídku? Náš průvodce vás k ní přivede. V publikaci najdete vše podstatné: Souřadnice GPS, rozhledovou růžici, popis příjezdu či přístupu a mnoho dalších informací.
cestování
Ukázky

Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska

99 Kč
79 Kč
F. A. Elstner: Muž činu - 20%
Kniha slovem i četnými fotografiemi dokumentuje cesty manželů Elstnerových. Popisuje jejich první výpravu do Afriky, kam v roce 1933 cestovali vozem Aero Spexor společně s dalšími dvěma posádkami aerovek.
cestování
Ukázky

F. A. Elstner: Muž činu

254 Kč
203 Kč
Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Chorvatsko - 20%
Vydejte se po stopách Vinnetoua: národní parky s vodopády a jezery, pobřeží Jadranu, kaňony. Kam za zážitky: potápění v moři, plavba na jachtě, horská turistika v pohoří Velebit.
cestování
Ukázky

Chorvatsko

129 Kč
103 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
cestování
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Island - 20%
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
cestování
Ukázky

Island

129 Kč
103 Kč
První populární škodovka - 20%
Co obnáší 5000 km dlouhá retro výprava Velkou Británií po stopách Anglických listů Karla Čapka? Autor knihy, společně se svoji manželkou to vyzkoušeli na vlastní kůži. Kniha se zabývá nejen touto výpravou, ale také cestami Íránem a Afghánistánem.
cestování
Ukázky

První populární škodovka

230 Kč
184 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Tři bratři v cizích světech - 20%
Kniha navazuje na sérii besed a promítání, které tři bratři po návratu z cesty kolem světa uspořádali převážně na středních školách.
cestování
Ukázky

Tři bratři v cizích světech

139 Kč
111 Kč
Na výlet čí za prací do Holandska - 20%
Chcete se naučit a zažít něco nového? Využijte komplexního průvodce na vašich cestách po Holandsku. Dozvíte se, kam za přírodou, uměním, zážitky, za sportem či za prací. Řada rad a tipů vám usnadní návštěvu této krásné země.
cestování
Ukázky

Na výlet čí za prací do Holandska

129 Kč
103 Kč
Hudba Ostrova - 20%
Kniha Juraja Kušnierika Hudba Ostrova je veľkým vyznaním lásky – k Islandu, k jeho ľuďom a jeho muzike. Sčasti cestopis, sčasti osobný denník, sčasti hudobné dejiny.
cestování
Ukázky

Hudba Ostrova

199 Kč
159 Kč
Tibet - 20%
Patří Tibet Tibeťanům, nebo je už dávno multikulturní zemí? Jakou roli dnes hraje dalajláma? Co přinese Tibetu budoucnost? Nepokoje ve Lhase a celosvětové protesty proti čínské politice v Tibetu ukazují, že Tibet je pro mnohé fascinující a tajemnou zemí.
cestování
Ukázky

Tibet

135 Kč
108 Kč
Ve stínu Aconcaguy - 20%
Autentická výpověď jednoho z účastníků expedice na nejvyšší horu amerického kontinentu. Dramatické okamžiky výstupu a boj o záchranu kamaráda...
cestování
Ukázky

Ve stínu Aconcaguy

110 Kč
88 Kč
Žít v New Yorku - 20%
(1x)
Světoznámý autor se v knize poklonil jednomu z nejobdivovanějších měst světa, přičemž jeho pohled je laskavý, sžíravý, humorný, vážný, tendenční i objektivní. Ale hlavně mylný a taky autentický.
cestování
Ukázky

Žít v New Yorku

175 Kč
140 Kč
Krásná země - 20%
Drobné cestopisné črty a náladotvorné obrázky z vesnického života jsou zapomenutým skvostem – pro citlivou duši i lákavým čtenářským zážitkem. Vilém Mrštík v nich setrvává na jižní Moravě, v kraji Hanáckého Slovácka.
cestování
Ukázky

Krásná země

65 Kč
52 Kč
Expedice Delta - 20%
Klukovský cestopis sepsaný na základě skutečné expedice libereckého vodáckého oddílu do rumunské delty Dunaje. Na šedesát kluků pluje rákosovou džunglí a musí se potýkat s místními úřady, s komáry, námahou i hladem.
cestování
Ukázky

Expedice Delta

135 Kč
108 Kč
Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky - 20%
Beskydy a JavorníkyLesnaté Beskydy jsou ekologicky čistou oblastí České republiky, která leží mimo ruch tradičních turistických center. Můžete se s námi vydat na průzkum krajiny mezi Lysou horou, Radhoštěm a Javorníkem, která je krásná po celý rok.
cestování
Ukázky

Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory - 20%
Jizerské a Lužické horyDalší díl oblíbených netradičních outdoorových průvodců, tentokrát po našich severních oblastech, vás zavede do Jizerských a Lužických hor - ráje turistů, horských cyklistů i lyžařů.
cestování
Ukázky

Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Krkonoše - 20%
Lákají vás zimní zasněžené nebo letní prosluněné kopce Krkonoš? Nejvíce ze svých krás odhalí všem sportovně založeným milovníkům našich nejvyšších hor, kteří neváhají nazout pohorky nebo běžky a vyrazí na hřebeny.
cestování
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krkonoše

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 202 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>