Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dům a zahrada

Palmy - 20%
Kniha Palmy je jedinečná původní česká publikace, která si dává za cíl představit palmy jako zajímavou skupinu rostlin vhodnou pro bytovou kulturu nebo venkovní letnění až téměř celoroční pěstování.
dům a zahrada
Ukázky

Palmy

135 Kč
108 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
dům a zahrada
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Technická zařízení budov v praxi - 20%
Komplexně pojatá publikace, která shrnuje vše důležité o technických zařízeních budov a vyzdvihuje podstatné poznatky tohoto oboru pro stavební praxi.
dům a zahrada
Ukázky

Technická zařízení budov v praxi

289 Kč
231 Kč
Domácí výroba moštů - 20%
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen.
dům a zahrada
Ukázky

Domácí výroba moštů

149 Kč
119 Kč
Jedovaté rostliny kolem nás - 20%
První svazek nové celobarevné edice Svět rostlin představuje čtenáři rostliny, které jsou většinou běžné známé, dokonce pěstované, a přitom mnohdy pro zdraví lidí a zvířat nebezpečné.
dům a zahrada
Ukázky

Jedovaté rostliny kolem nás

246 Kč
197 Kč
Orchideje na zahradě - 20%
Kniha vyplňuje mezeru na našem trhu, neboť se jako jediná věnuje orchidejím, které lze pěstovat na zahradě. Rostliny jsou řazeny podle pěstitelských charakteristik.
dům a zahrada
Ukázky

Orchideje na zahradě

101 Kč
81 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
dům a zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
dům a zahrada
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
dům a zahrada
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Trávník - 20%
Publikace shrnuje mnohostranné informace týkající se problematiky zatravnění ploch. Zabývá se funkcí trávníku, vlastnostmi trav a jejich požadavky na podmínky prostředí.
dům a zahrada
Ukázky

Trávník

149 Kč
119 Kč
Zahradní krby a grily I - 20%
Kniha je určena těm, pro které je zahrada místem oddychu a společenských setkání, lidem, kteří si stavby provádějí sami i kteří si nechávají profesionálně zhotovit "oheň v zahradě".
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní krby a grily I

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 191 položek
<< < 1 .. 8 9 10