Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
esoterika a astrologie

Numerologie číselných mřížek - 20%
Numerologie číselných mřížek je kniha vhodná nejen pro začátečníky, kteří se chtějí seznámit s touto numerologickou metodou, ale i pro každého, kdo chce prohloubit své porozumění symbolice čísel, s níž pracovali již staří Řekové či kabalističtí učenci.
esoterika a astrologie
Ukázky

Numerologie číselných mřížek

129 Kč
103 Kč
Buďte v klidu a použijte afirmaci - 20%
V této knize můžete okamžitě najít vhodnou afirmaci, která vám pomůže se ihned uklidnit a zlepšovat všechny oblasti vašeho života.
esoterika a astrologie
Ukázky

Buďte v klidu a použijte afirmaci

169 Kč
135 Kč
Síla myšlenky III. - 20%
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?
esoterika a astrologie
Ukázky

Síla myšlenky III.

174 Kč
139 Kč
Mystika pro samouky - 20%
Kniha vás zasvětí do praktických duchovních cvičení, přístupných opravdu každému. Vnímání vyšší skutečnosti, které často přisuzujeme jen vyvoleným, je otevřeno komukoli, kdo o ně usiluje. Všichni se můžeme stát pány svých osudů.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mystika pro samouky

104 Kč
83 Kč
Bdělý život - 20%
Vůbec poprvé vychází kniha, kde je shrnuta toltécká inspirace rodiny Ruizových. Obzvlášť proto zaujme všechny, kteří znají knihy Čtyři dohody a Pátá dohoda nebo Pět stupňů připoutanosti. Povede nás k hlubšímu pochopení vlastního já i světa, v němž žijeme.
esoterika a astrologie
Ukázky

Bdělý život

179 Kč
143 Kč
Kundaliní jóga jako cesta duše - 20%
(1x)
Knihu ocení studenti a lektoři jógy všech směrů, kteří se chtějí více dozvědět o energii kundaliní, páteři a jednotlivých obratlích.
esoterika a astrologie
Ukázky

Kundaliní jóga jako cesta duše

254 Kč
203 Kč
Partnerský horoskop se špetkou chilli - 20%

Co ve vztahu způsobí jedno hvězdné znamení s druhým? „Jak se k sobě hodíme?“ S touhle otázkou se setkal snad každý z nás. Znamení zvěrokruhu vám toho hodně napoví. Možná pak budete svému protějšku víc rozumět. A co teprve když také lépe poznáte sami sebe.

esoterika a astrologie
Ukázky

Partnerský horoskop se špetkou chilli

209 Kč
167 Kč
Pravá toltécká proroctví - 20%
Podle toltéckého kalendáře země prochází různými cykly, které zásadně ovlivňují běh planety. Je zajímavé, že mimo jiné i rok 2021 mezi tato přechodová stádia patří.
esoterika a astrologie
Ukázky

Pravá toltécká proroctví

170 Kč
136 Kč
Okultismus Johna Dee - 20%
Ponořte se do života a díla Johna Deea, renesančního matematika a „kouzelníka královny Alžběty“! György E. Szőnyi přináší analýzu renesančního okultismu a jeho místa v evropských kulturních dějinách.
esoterika a astrologie
Ukázky

Okultismus Johna Dee

449 Kč
359 Kč
Osud ve svých rukách - 20%
Ani si neuvědomujeme, že osud držíme ve svých rukách a jen my ho můžeme ovlivňovat. Osud existuje jako karma - učení. A kdy pochopíme naše učení, záleží jen na nás. Nikdo nás nebude soudit a nikdo se na na nás nebude zlobit, že se neučíme.
esoterika a astrologie
Ukázky

Osud ve svých rukách

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 176 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 18 > >>