Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
sport

Milan Baroš: ostravský král
Milan Baroš: Ostravský král popisuje neskutečnou cestu kluka z valašské vísky Vigantice až na Atatürkův olympijský stadion, kde se stal vítězem jubilejního 50.
sport

Milan Baroš: ostravský král

224 Kč
Můj život
Jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů Petr Čech se rozhodl poutavou formou sepsat část své autobiografie – a to dobu od svých sportovních začátků až po přestup do Sparty.
sport

Můj život

269 Kč
Mušketýři z Ria
Kniha Mušketýři z Ria obsahuje pět rozhovorů s jihočeskými paralympijskými sportovci, kteří úspěšně reprezentovali Česku republiku na Letních paralympijských hrách v brazilském Riu 2016. Kniha je bohatě ilustrovaná unikátními barevnými fotografiemi.
sport

Mušketýři z Ria

252 Kč
Peter Sagan Démon
Na první pohled poněkud divoké pojmenování jednoho z nejlepších cyklistů planety nadsázkou vlastně není. Ve světovém pelotonu a sportu se Peter Sagan stal během pár let naprosto mimořádným zjevením zvláště po té, co pětkrát po sobě (2012-2016) získá
sport

Peter Sagan Démon

89 Kč
Radek Štěpánek Gladiátor
"Nemůžeš? Přidej!". Životní krédo našeho fenomenálního běžce, čtyřnásobného olympijského vítěze Emila Zátopka.
sport

Radek Štěpánek Gladiátor

224 Kč
Železné ambice
Bývalý mistr světa v těžké váze a autor životopisných bestsellerů přinášejí detailní pohled na život a lekce Cuse D’Amata, legendárního boxerského trenéra a náhradního otce Mika Tysona.
sport

Železné ambice

404 Kč
Gianluigi Buffon: superman Gigi

Fascinující příběh jednoho z nejlepších brankářů naší doby! Idol, legenda, král. Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků IFFHS jej zvolila nejlepším brankářem posledních dvaceti let..

sport

Gianluigi Buffon: superman Gigi

224 Kč
Pan trenér
Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na ceste ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři.
sport

Pan trenér

251 Kč
Příběh české rekordwoman
V srpnu 1934 překonala Zdenka Koubková na Světových ženských hrách v Londýně světový rekord v běhu na 800 metrů. Tehdejší tisk ji oslavoval jako nejlepší běžkyni a možná i lehkou atletku světa. V Československu ji znal každý.
sport

Příběh české rekordwoman

224 Kč
Souhvězdí Sparta
Zbrusu nová kniha o největších osobnostech sparťanské hokejové historie. Autor o legendách klubu sesbíral materiál od bývalých spoluhráčů, díky tomu získává kniha unikátní vhled do jejich životů a představuje slavné hokejisty výjimečně poutavě...
sport

Souhvězdí Sparta

242 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 114 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>