Nejprodávanější tituly v roce 2021
stavba a úpravy

Větrání rodinných a bytových domů - 20%
Čisté a zdravé ovzduší v domácnostech pouze kvalitním větracím systémem. V publikaci najdete systémy větrání, jejich výhody a nevýhody, ale také větrání se zpětným získáváním tepla.
stavba a úpravy
Ukázky

Větrání rodinných a bytových domů

152 Kč
122 Kč
Bazény - 20%
Kniha srozumitelnou formou otázek a odpovědí provede čtenáře procesem výstavby bazénu od prvotního zvážení, zda si bazén postavit, přes nutná jednání s úřady, až po návrh bazénu se správnou filtrací a ostatními technologiemi.
stavba a úpravy
Ukázky

Bazény

135 Kč
108 Kč
Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech - 20%
Chtěli byste žít v pasivním domě, ale bojíte se, že nebudete moci otvírat okna? Nevíte zda vám nebude vadit vzduchotechnika? A co teprve stavba a projekt? Na tyto otázky vám odpoví přímo lidé žijící v pasivních a nízkoenergetických domech.
stavba a úpravy
Ukázky

Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech

339 Kč
271 Kč
Moderní okna - 11%
Autoři v knize poradí, zda vybrat okna plastová nebo dřevěná, co musejí splňovat a co ohlídat při jejich dodávce a montáži. Poradí také s ekonomickou návratností jednotlivých typů oken.
stavba a úpravy

Moderní okna

143 Kč
127 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
stavba a úpravy
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
Havárie, poruchy a rekonstrukce - 20%
Kniha pro projektanty, architekty, stavbyvedoucí ale i soudní znalce z oboru pozemního stavitelství, kteří se setkávají téměř na každé stavbě s poruchami konstrukcí. V každém objektu najdeme dřevěný, nebo ocelový krov, vazníky nebo nosníky.
stavba a úpravy
Ukázky

Havárie, poruchy a rekonstrukce

237 Kč
190 Kč
Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
stavba a úpravy
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Budovy bez bariér - 20%
Bezbariérové prostředí slouží všem lidem ve všech situacích a etapách života, nejen vozíčkářům, jak by se na první pohled mohlo zdát. Osobám s kočárkem, starším osobám, lidem po úrazu, dlouhodobě nemocným, osobám se sluchovým a zrakovým postižením...
stavba a úpravy
Ukázky

Budovy bez bariér

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 119 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>