Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
osobnosti sportu

Železné ambice - 11%
Bývalý mistr světa v těžké váze a autor životopisných bestsellerů přinášejí detailní pohled na život a lekce Cuse D’Amata, legendárního boxerského trenéra a náhradního otce Mika Tysona.
osobnosti sportu

Železné ambice

404 Kč
359 Kč
Gianluigi Buffon: superman Gigi - 11%

Fascinující příběh jednoho z nejlepších brankářů naší doby! Idol, legenda, král. Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků IFFHS jej zvolila nejlepším brankářem posledních dvaceti let..

osobnosti sportu

Gianluigi Buffon: superman Gigi

224 Kč
199 Kč
Pan trenér - 11%
Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na ceste ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři.
osobnosti sportu

Pan trenér

251 Kč
223 Kč
Příběh české rekordwoman
V srpnu 1934 překonala Zdenka Koubková na Světových ženských hrách v Londýně světový rekord v běhu na 800 metrů. Tehdejší tisk ji oslavoval jako nejlepší běžkyni a možná i lehkou atletku světa. V Československu ji znal každý.
osobnosti sportu

Příběh české rekordwoman

224 Kč
Souhvězdí Sparta - 11%
Zbrusu nová kniha o největších osobnostech sparťanské hokejové historie. Autor o legendách klubu sesbíral materiál od bývalých spoluhráčů, díky tomu získává kniha unikátní vhled do jejich životů a představuje slavné hokejisty výjimečně poutavě...
osobnosti sportu

Souhvězdí Sparta

242 Kč
215 Kč
Alois Hudec – mistr kruhů - 51%
Při oslavách 150 let existence České obce sokolské sedminásobná olympijská vítězka ve sportovní gymnastice Věra Čáslavská prohlásila: Pro mě je naším největším sportovcem historie gymnasta Alois Hudec.
osobnosti sportu

Alois Hudec – mistr kruhů

199 Kč
98 Kč
Pavel Srniček Vlastními slovy
Pavel Srniček byl borec. Borec v nejlepším smyslu slova. Jako kluk vyrůstal ve velmi složitých sociálních podmínkách, ale možná právě těžké chvíle z dětství z něj udělaly silného a férového chlapa.
osobnosti sportu

Pavel Srniček Vlastními slovy

89 Kč
Život bez hranic - 11%
(2x)

Na světě nesportují jenom chlapi! Dámy, hledáte-li inspiraci – tady je!

osobnosti sportu
Ukázky

Život bez hranic

269 Kč
239 Kč
Horolezec Leopold Sulovský - 11%
Otevřená výpověď prvního Čecha na nejvyšší hoře světa Mount Everestu, člověka, který vystoupil na další dva osmitisícové vrcholy a sedm sedmitisícových v nejvyšších pohořích světa.
osobnosti sportu

Horolezec Leopold Sulovský

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 119 položek
<< < 1 .. 10 11 12