Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
cestopisy

Zikmund 100 - 20%

Příběh cestovatelských legend ožívá v retrospektivě dvou obyčejných kluků Dva mladí muži se vydávají po stopách asijské cesty Zikmunda a Hanzelky. Dnešníma očima hledí na stejná místa, jako kdysi před šedesáti lety jejich slavní předchůdci. Fotí, natáčejí, baví se s lidmi a zjišťují, jak moc se svět změnil.

cestopisy
Ukázky

Zikmund 100

299 Kč
239 Kč
Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestopisy
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Jak jsem dobyl Londýn a jak Londýn rozbil mě - 20%
Druhá z knih odvážného cestovatele, který projel svět křížem krážem. Někde zkoušel uspět pracovně, jinde prostě přežít. Kniha, která vám dokáže, že se kdokoliv může ze dne na den sebrat a vyrazit do světa.
cestopisy
Ukázky

Jak jsem dobyl Londýn a jak Londýn rozbil mě

149 Kč
119 Kč
Místa zrychleného tepu - 20%
kušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
cestopisy
Ukázky

Místa zrychleného tepu

135 Kč
108 Kč
Poslední beduín - 20%
(1x)
Beduíni na Sahaře, kteří se dnes usadili na okraji pouště, nazývají Carla Bergmanna „posledním beduínem“. Promovaný podnikový ekonom z Kolína nad Rýnem totiž žije tak jako jejich předkové: putuje se svými velbloudy v dlouhých karavanách...
cestopisy
Ukázky

Poslední beduín

270 Kč
216 Kč
Dvacet let s Islandem - 20%
Kniha fejetonů, která vznikala v rozmezí let 1994 - 2014.
cestopisy
Ukázky

Dvacet let s Islandem

200 Kč
160 Kč
Union Jack - 20%
„Union Jack“ je název vlajky Spojeného království Velké Británie. Cestopis putování po Anglii, Walesu, Skotsku a Irsku navazuje na „spanilou“ jízdu, kterou jsme předchozího roku absolvovali s Mírou Skalickým Skalákem a jeho ženou Šárkou po Turecku.
cestopisy
Ukázky

Union Jack

179 Kč
143 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestopisy
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Prstem po mapě světa - 20%
Jak těm, kteří chtějí, třebas jen z pohodlí svého obýváku, nakouknout až kamsi za zakřivený horizont, bezpečně tak navštívit pár exotických míst a dozvědět se i cosi zajímavého o nepříliš dostupných lokalitách.
cestopisy
Ukázky

Prstem po mapě světa

139 Kč
111 Kč
Srbský deník - 20%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy
Ukázky

Srbský deník

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 125 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>