Nejprodávanější Kniha v roce 2021
pro nejmenší

Objevujeme svět! Les - 11%
Jak vypadá jelen se statným parožím? Co to tu voní pod listím? Nejsou to houby? Víš, jak se říká mláďatům divočáka? Který noční pták sídlí v dutině stromu? Objevuj les a všechna zvířátka, která v něm bydlí.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Les

224 Kč
199 Kč
Úžasní broučci - 20%
Prozkoumej tajemnou říši hmyzu! Žije zde mnoho prapodivných brouků, barevných motýlů a dlouhých housenek. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi! V trávě se z housenky klube motýl, nad jezírkem přeletěla vážka a v lese pavouk tká své sítě.
pro nejmenší
Ukázky

Úžasní broučci

249 Kč
199 Kč
Minipohádky - Červená karkulka - 11%
(1x)
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Červené karkulce a vlkovi.
pro nejmenší
Ukázky

Minipohádky - Červená karkulka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Louka - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět na louce, je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo žije v úlu? Kdo tká pavučinu? Kdo má rád lískové oříšky? Kdo má bodliny?
pro nejmenší

Objevujeme svět! Louka

224 Kč
199 Kč
Hlučné město - 18 úžasných zvuků - 11%
V této roztomilé knížce najdeš 18 zvuků z města - stačí stisknout tlačítka. Krátké verše nadchnou ty nejmenší čtenáře, které čeká poznávání různých částí města.
pro nejmenší

Hlučné město - 18 úžasných zvuků

359 Kč
319 Kč
Moje první kniha plná barev - 11%
Cvičení a hry rozvíjejí na základě principů montessori pedagogiky kognitivní funkce malých dětí. Kniha zábavným způsobem provede děti pestrým světem barev.
pro nejmenší

Moje první kniha plná barev

161 Kč
143 Kč
Můj pracovní sešit - Úžasné spojování - 11%
Společně se sešitem Spojování je tento sešit úvodním pracovním sešit série Kumon pro děti od 2 do 4 let, je určen dětem, které poprvé berou do ruky tužku a neumějí ještě kreslit čáry, protože nemají pevně zafixováno správné držení tužky.
pro nejmenší

Můj pracovní sešit - Úžasné spojování

161 Kč
143 Kč
Narodil se král - 11%
Knížka s odklápěcími obrázky vypráví zábavným způsobem příběh prvních Vánoc. Kromě převyprávění populárního biblického příběhu vtahuje kniha dětské čtenáře také otázkami, které podněcují pozorovací talent, paměť a uvažování o ději. Pro děti od 3 let.
pro nejmenší

Narodil se král

170 Kč
151 Kč
Pojďme jíst! - Šikula a Nezbeda - 11%
Šikula a Nezbeda jsou bratři, které všichni dobře známe. Pojď se naučit správné návyky u jídla a proč si mýt ruce. A neboj, kopa zábavy a her nebude chybět!
pro nejmenší

Pojďme jíst! - Šikula a Nezbeda

62 Kč
55 Kč
Farma
Toto malé leporelo je určeno přesně pro dětské ručky. Díky veselým a jednoduchým obrázkům se vaše dítě naučí základní slovíčka z farmy. Kniha obsahuje zrcátko.
pro nejmenší

Farma

89 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 207 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 21 > >>