Nejprodávanější tituly v roce 2021
výchova a rodina

Rodiče vítáni - 11%
Více jak stostránková publikace nabízí oběma stranám praktické příklady, návody, doporučení a pravidla, která je dobré dodržovat, má-li být komunikace mezi rodiči a školou přiměřeně nekonfliktní.
výchova a rodina

Rodiče vítáni

134 Kč
119 Kč
Naše malá Anička - 11%
Tato knížečka dětem názorně a srozumitelně ukazuje, jaké to je, mít doma miminko.
výchova a rodina

Naše malá Anička

142 Kč
126 Kč
Budeme mít prvňáčka
Autorka shrnuje názory na to, kdy je dítě zralé na vstup do školy a jak má být na něj připraveno. Nabízí kritéria pro výběr ZŠ a zamýšlí se nad důvody stále častějších odkladů školní docházky.
výchova a rodina

Budeme mít prvňáčka

89 Kč
Když chce dcera hubnout
Autorky knihy poskytují rodičům dívek rady, zda jsou obavy z tloušťky oprávněné, nebo ne, jak reagovat, když přílišná váha je jen přesvědčením dotyčné dívky, jak zavést správné stravovací návyky a co dělat, má-li dívka opravdu stabilní nadváhu.
výchova a rodina

Když chce dcera hubnout

89 Kč
Slyšíte nás? - 11%
V této knize dává autor zaznít hlasům vzdálených a slabých v dnešním propojeném světě, ve kterém stále více závisí na tom, do jaké míry jsou jednotliví členové lidské rodiny schopni respektovat názory a hodnoty odlišné od jejich vlastních.
výchova a rodina

Slyšíte nás?

125 Kč
111 Kč
Výchova k toleranci a proti rasismu - 11%
Naši přední psychologové, sociologové, pedagogové, antropologové a další odborníci z oblasti sociálních věd připravili jeden z prvních konkrétních programů výchovy dětí a mládeže k toleranci a proti rasismu.
výchova a rodina

Výchova k toleranci a proti rasismu

258 Kč
230 Kč
Zobrazuji 221 - 240 z 226 položek
<< < 1 .. 10 11 12