Nejprodávanější tituly v roce 2021
erotika

Kárová dáma - 20%
Čtení, u kterého se budete červenat! Miluje rychlá kola, má rada tequilu a nedokáže se zamilovat. Žije svojí prací, relaxuje při běhu či příležitostném sexu.
erotika
Ukázky

Kárová dáma

212 Kč
170 Kč
Lolito - 11%
Když si patnáctiletej kluk nabrnkne čtyřicetiletou ženskou a jejich vztah přeroste z chatu do postele, začnou se dít věci.
erotika

Lolito

89 Kč
79 Kč
Vražedná vášeň - 20%
(1x)
Rodící se milostný vztah Liliany a Artura krutě poznamená hrůzný zločin. Oba pracují pro laboratoř vyvíjející revoluční lék proti rakovině – a právě o ten má zájem neznámá skupina zločinců, která se nezastaví před ničím.
erotika
Ukázky

Vražedná vášeň

149 Kč
119 Kč
Penis monology
„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout?
erotika
Ukázky

Penis monology

194 Kč
Smlouva s osudem - 11%

Ve třetím pokračování oslaví Eva s Adamem šesté výročí svatby. Spalující vášeň mezi nimi už dávno opadla a nahradila ji rutina a stereotyp.

erotika

Smlouva s osudem

251 Kč
223 Kč
Vášnivý svůdník - 11%
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
294 Kč
Paměti Giacoma Casanovy 2 - 20%
Další neuvěřitelné příběhy Giacoma Casanovy, neudolatelného svůdce žen, milovníka sexu, hazardu, alkoholu, ale i vědění.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy 2

89 Kč
71 Kč
Nejvyšší čas na lásku - 20%
(2x)
Je ji přes třicet a vede dvojí život. Ten první je každodenní stereotyp, starost o domácnost, o děti a manžela. Tak trochu nuda. Za to ten druhý! Tam je Dana vášnivá a smyslná milenka, která má neuvěřitelnou fantazii.
erotika
Ukázky

Nejvyšší čas na lásku

69 Kč
55 Kč
Tráva - 11%
(2x)
Svého bývalého manžela Sheila už nikdy nechtěla vidět, takže ji nemile překvapilo, když se zřítil s letadlem do močálů na jihu Georgie a musela ho jít identifikovat. Ještě více ji překvapilo, co si s sebou přivezla z márnice.
erotika

Tráva

251 Kč
223 Kč
Znám tě? - 11%
Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.
erotika

Znám tě?

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 149 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>