Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
příběhy ze života

Dobrodružství Toma Sawyera – pro děti - 20%
(2x)

Známé příběhy od Marka Twaina jsou převyprávěny i pro malé děti Jmenuji se Tom Sawyer a bydlím u své tety v malém městečku na řece Mississippi.

příběhy ze života
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera – pro děti

179 Kč
143 Kč
Ema a jednorožec - Zázračný lektvar - 20%
Ema není jen tak obyčejná dívka a nemá stejné starosti jako její vrstevnice. Je totiž Vyvolená a spolu s nádherným bájným jednorožcem Keirou zachraňují Říši snů. Teď musí Ema řešit další záhadu.
příběhy ze života
Ukázky

Ema a jednorožec - Zázračný lektvar

169 Kč
135 Kč
Gulliverovy cesty – pro děti - 20%
Jmenuji se Lemuel Gulliver. Říkají o mně, že jsem odvážný cestovatel... Zavedu tě do nevídaných krajů. Třeba do země Liliputu, kde žijí lidé malí jako prst, nebo do Brobdingnagu, který zase obývají obři, či do země Moudrých koní, kteří svými vlastnostmi v mnohém převyšují obyčejné lidi.
příběhy ze života
Ukázky

Gulliverovy cesty – pro děti

179 Kč
143 Kč
Hilda a Sofie - 20%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Daří se jí, radost z úspěchu jí ale kazí schválnosti a závist spolužaček.
příběhy ze života
Ukázky

Hilda a Sofie

199 Kč
159 Kč
Já, štěně - 20%

Příběh pro začínající čtenáře o jednom neobyčejném štěněti! Co všechno se musí malé štěně naučit, než si pro něj může přijít nový páníček? Než se ze štěněte stane pes, musí zvládnout spoustu věcí…

příběhy ze života
Ukázky

Já, štěně

179 Kč
143 Kč
Jak se chtěl stát obr trpaslíkem - 20%

Netradiční pohádkový příběh s laskavými ilustracemi oblíbené české výtvarnice Obr Buclík není jen tak obyčejný obr. Příliš nevyrostl, a možná i proto se rozhodl opustit ostatní obry a vydat se za dobrodružstvím.

příběhy ze života
Ukázky

Jak se chtěl stát obr trpaslíkem

199 Kč
159 Kč
Nepovedené kouzlo – Emilka a ztracená škola - 20%
Mysleli jste si, že škola čas od času nebaví jenom lidské děti?
příběhy ze života
Ukázky

Nepovedené kouzlo – Emilka a ztracená škola

167 Kč
134 Kč
Nezbedové ze školky - 20%

Ve školce Písnička se pořád něco děje! Musí si každá holka hrát s panenkami a každý chlapec s auty? Proč by to nemohlo být jinak? Proč Verunka nechce chodit spinkat? Může mít pod postelí strašidlo?

příběhy ze života
Ukázky

Nezbedové ze školky

179 Kč
143 Kč
Ňouma z áčka - 20%

Je Toník opravdu takový ňouma, jak se zdá? Toník je neprůbojný, trochu nešikovný a bojácný, prostě kam ho člověk postaví, tam ho najde.

příběhy ze života
Ukázky

Ňouma z áčka

179 Kč
143 Kč
Odpadková pohroma na planetě Zemi - 20%
Nikolu Borůvkovou nikdy nenapadlo, že se z ní stane velvyslankyně planety Země. Když ale zjistí, že rozmazlená princezna z cizí planety chce Zemi přeměnit na obří skládku, neohroženě se vrhá do bláznivé kosmické mise. Princezna Petronella je však pevně rozhodnuta a vteřiny do okamžiku, kdy na Zemi…
příběhy ze života
Ukázky

Odpadková pohroma na planetě Zemi

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 171 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>