Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
Vysoké školy a VOŠ

Alkohol a játra - 20%
Kniha přináší mezioborový pohled klinika, biochemika a patologa na alkoholové postižení jater. Díky komplexnímu zpracování je ojedinělou publikací na českém trhu. Je určena studentům LF i lékařům v postgraduálním vzdělávaní.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Alkohol a játra

229 Kč
183 Kč
Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře - 20%
Publikace přehledným a srozumitelným způsobem pojednává o základních kardiologických problémech, se kterými se setkává dětský lékař ve své každodenní praxi. V prvních kapitolách knihy jsou postupně probrány nejčastější klinické problémy.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře

169 Kč
135 Kč
Neuropsychologie v neurologii - 20%
Publikace Neuropsychologie v neurologii se na vysoce odborné úrovni věnuje základnímu předmětu zájmu všech klinických psychologů, neurologů, psychiatrů i studentů příslušných oborů, tedy kognitivnímu deficitu u vybraných neurologických poruch.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Neuropsychologie v neurologii

390 Kč
312 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka - 20%
Opakované vydání této knihy potvrzuje skutečnost, že monografie úspěšně řeší velmi nesnadný úkol - stručně shrnout poznatky o centrálních mechanizmech řízení hybnosti a informovat o možnostech odstranění, popřípadě zmírnění poruch motoriky.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka

225 Kč
180 Kč
Neurologie pro studium i praxi - 20%
Mimořádně zajímavé dílo, které shrnuje jak obecnou, tak i speciální neurologii, a které může být jednak pregraduální učebnicí, jednak publikací pro ne-neurology.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Neurologie pro studium i praxi

501 Kč
401 Kč
Vojenská toxikologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá vysoce jedovatými bojovými otravnými látkami a látkami zvláštního účinku (např. psychicky zneschopňujícími).
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Vojenská toxikologie

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 158 položek
<< < 1 .. 14 15 16