Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dobrodružství

Ďasík a Ďáblík - 20%
Kdo jsou ta pitvorně šklebící se stvoření, co právě sestoupila na zem z Prašné brány? Ďasík a Ďáblík, oživlé kamenné sochy, které se dovedou přenést do dávných dob! Dvojčata Berenika a Bertík jsou v Praze na školním výletě, a nemohla si přát lepší průvodce než tyhle dva rozverné chrliče.
dobrodružství
Ukázky

Ďasík a Ďáblík

199 Kč
159 Kč
Drak do kapsy - 20%
Maminka chce, aby se Mari stala zvěrolékařkou, ale tu zajímají jen zvířátka zkamenělá.
dobrodružství
Ukázky

Drak do kapsy

254 Kč
203 Kč
Elena: Největší vítězství - 20%
Co se to jen s Timem děje? Od Elenina návratu z Ameriky je jako vyměněný a ona už vůbec neví, na čem vlastně je. Když Elena na posledním turnaji v sezoně spadne z koně a těžce se zraní, není to Tim, kdo ji navštíví v nemocnici, nýbrž Farid.
dobrodružství
Ukázky

Elena: Největší vítězství

209 Kč
167 Kč
Flek Jasnovod a dračí mračno - 20%

Někteří hrdinové mají meč, Flek Jasnovod má flétnu. A dokáže s ní pořádné kousky. Třeba zahnat draky! Flek Jasnovod by mohl být oslavován jako hrdina. Vždyť hrou na flétnu zachránil vesnici Šplíchopád před krysami! Co je mu to ale platné, když za zapískání zakázané písně teď sedí ve vězení.

dobrodružství
Ukázky

Flek Jasnovod a dračí mračno

249 Kč
199 Kč
Hvězdný prach: Jen uvěřit - 20%
Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu.
dobrodružství
Ukázky

Hvězdný prach: Jen uvěřit

169 Kč
135 Kč
Hvězdný prach: Kouzlo měsíční záře - 20%
Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu. Takoví lidé umějí létat a mají magické schopnosti, ale také důležité poslání – chránit přírodu a pečovat o ni. A tak se Lucka každý večer vydává vstříc nečekaným dobrodružstvím...
dobrodružství
Ukázky

Hvězdný prach: Kouzlo měsíční záře

189 Kč
151 Kč
Hvězdný prach: Magie v korunách - 20%
Lucka už nějakou dobu ví, že je duch hvězdného prachu. Duchové umějí létat a chrání přírodu před lidskou neplechou. Nyní nastal čas začít procvičovat svou vyšší magickou moc. Je to velká zábava, ale Lucka a její kamarádky mají starosti.
dobrodružství
Ukázky

Hvězdný prach: Magie v korunách

189 Kč
151 Kč
Kouzelný pelíšek - 20%
Podaří se babičce Markétě vyléčit pomocí bylinek starého pejska?
dobrodružství
Ukázky

Kouzelný pelíšek

169 Kč
135 Kč
Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
dobrodružství
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
Poslední tajemství – Záhada jezera Loch Ness - 20%
Dobrodružné čtení s hádankami, hrami a řadou napínavých odhalení! „Máte za úkol zjistit, jestli příšera doopravdy existuje!“ Franziska a Fynn vypadají jako obyčejná dvanáctiletá dvojčata.
dobrodružství
Ukázky

Poslední tajemství – Záhada jezera Loch Ness

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 205 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 21 > >>