Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
pedagogika, didaktika

Metodika – Kočka Kačka - 11%
Metodická příručka pro pedagogy i pro rodiče, která slouží k práci s knihou druhého čtení Kočka Kačka.
pedagogika, didaktika

Metodika – Kočka Kačka

125 Kč
111 Kč
Písnička jako dárek + CD - 11%
(1x)
Písničky jsou určené zejména dětem z mateřských škol a jsou vhodné jako dárek maminkám, tatínkům, prarodičům, ke zpívání na besídkách a vystoupeních.
pedagogika, didaktika

Písnička jako dárek + CD

257 Kč
228 Kč
Pohádka o Otesánkovi - 11%
Kniha je určena pro děti, jež milují příběhy a rády si čtou. Díky obrázkům lze knihu nabídnout už dvouletým dětem. Předložit ji právě proto ale lze také dětem s poruchou autistického spektra, dětem s dysfázií či dětem s jiným znevýhodněním..
pedagogika, didaktika

Pohádka o Otesánkovi

243 Kč
216 Kč
Soustřeď se!
Autorka vychází z předpokladu, že dnešní děti čelí takové řadě podnětů a nejrůznějších lákadel, že je pro ně stále obtížnější vnímat konkrétní téma, soustředit se na vyučování, zvládat plynule a bez zbytečných odkladů domácí úkoly.
pedagogika, didaktika

Soustřeď se!

89 Kč
Za dveřmi mateřské školy - 11%
(1x)
Kniha o hledání cesty dobra při výchově dítěte. Má to hluboký smysl a význam i pro ty, kteří přijdou po nás. Zajímá vás, co prožívá vaše dítě v MŠ, když není s vámi? Jak jej připravit pro vstup do tohoto předškolního zařízení?
pedagogika, didaktika

Za dveřmi mateřské školy

209 Kč
186 Kč
Cestou do Betléma - 11%
Naše vydání díky doprovodným obrázkům (piktogramům) pomáhá dětem se zapamatováním slov a orientací v textu i opticky. Kniha je opatřena také notovým zápisem, což jistě ocení hudebníci.
pedagogika, didaktika

Cestou do Betléma

234 Kč
208 Kč
Vědci v mateřské škole - 11%
Děti mohou denně zažívat radostné chvíle při objevování nových poznatků. Aby si děti to, co se naučí, opravdu zapamatovaly, je nevyhnutné při jejich vzdělávání využívat metody, které podněcují k využití již dříve nabytých dovedností a zkušeností.
pedagogika, didaktika

Vědci v mateřské škole

233 Kč
207 Kč
Mentorink – forma podpory nové generace - 11%
(1x)
Mentorink je metoda, která funguje na principu rozvíjení méně zkušených jedinců, např. nových kolegů, osobami zkušenými (mentory). Autoři pojímají mentorink jako cestu k dialogu generací, jako návrat k respektování autorit, znalostí a zkušeností.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Mentorink – forma podpory nové generace

89 Kč
79 Kč
Pomáháme dětem s orientací v dnešním světě - 11%
Publikace Pomáháme dětem s orientací v dnešní světě poslouží jako užitečná příručka k výuce vzdělávací oblasti Dítě a svět nejen v mateřských školách.
pedagogika, didaktika

Pomáháme dětem s orientací v dnešním světě

323 Kč
287 Kč
Výchova a školství - 11%
Jezuitské školství má věhlasnou tradici. Ignaciánská pedagogika je založena na osvědčených moderních přístupech a zároveň podněcuje k tázání po hlubších otázkách života.
pedagogika, didaktika

Výchova a školství

153 Kč
136 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 196 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>