Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi a fantasy

Zmije - 20%
(1x)
Sedmnáctiletá Marianne se jednoho dne má stát Zmijí, ochránkyní Dvanácti ostrovů. Ale úřadující Zmije jí stojí v cestě. Zkažený muž bez špetky slitování se plaví po mořích na své válečné lodi, beztrestně zabíjí a za sebou nechává jen bolest a utrpení.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zmije

209 Kč
167 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Ranyt - 20%
Mladý elf Ranyt se vydává na dlouhou a nejistou cestu – musí najít vraha svých rodičů. Na hřbetě černého pantera překonává nebezpečí a nástrahy, bojuje o život; potkává sympatickou druidku Daniru, která ho nejen provází, ale také mu pomáhá.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranyt

89 Kč
71 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Žabinčina dobrodružství - 20%
Fantastické světy neobývají jen draci, hrdinové, dámy v nesnázích a démoni. Žijí v nich i tvorové nepatrnější a na první pohled mnohem méně zajímaví. Například květinové víly. Toto je v šesti povídkách zpráva o šesti dobrodružstvích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Žabinčina dobrodružství

35 Kč
28 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule - 20%
Vtipný komiks pro menší i větší děti o vášnivém cestovateli Čendovi Buráčkovi. Tentokrát společně zavítáme do exotických Džunglo-vic a komáry sužovaného Balíkova, kde se staneme svědky dalších krkolomných dobrodružství a zažijeme také nemálo legrace.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule

105 Kč
84 Kč
Alea - dívka moře: Písnička pro Gilfy - pro začínající čtenáře - 20%

Podaří se Alee a jejím kamarádům potěšit hudbou podmořské bytosti? Napsáno na míru začínajícím čtenářům. Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Alfa Cru složili písničku pro podmořský svět.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Písnička pro Gilfy - pro začínající čtenáře

169 Kč
135 Kč
Baneovy kroniky - 20%
(2x)
Čaroděj Magnus Bane to nemá v životě lehké, protože bývá často nucen řešit problémy druhých. Jeho život je dlouhý, výčet jeho lásek ještě delší.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Baneovy kroniky

319 Kč
255 Kč
Cesta Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Ferius žije ze dne na den, krade, podvádí a hazarduje se svým životem. Zároveň je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta Argosanů

269 Kč
215 Kč
Časodějná kniha - 20%

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějná kniha

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 242 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 .. 25 > >>