Nejprodávanější tituly v roce 2021
hry

Osmisměrky Junior English, stolní hra - 36%
Nasměrujte své ratolesti k zálibě v cizích jazycích. S Osmisměrkami Junior English to půjde doslova hravě. Na barevných hracích plánech jsou pro nejmenší dítka připraveny obrázky, větší pak zvládnou ke kresbám přiřadit slova.
hry

Osmisměrky Junior English, stolní hra

494 Kč
315 Kč
Puzzle Big Hero 6  100 XL dílků - 42%
I při skládání puzzle si váš malý raubíř může připadat jako superhrdina. Sestavit 100dílný obrázek z akční komedie Velká šestka dá totiž dětské hlavičce zabrat. Jednotlivé částečky jsou vyrobeny v XL velikosti.
hry

Puzzle Big Hero 6 100 XL dílků

179 Kč
104 Kč
Puzzle Mickeyho kapela 25 dílků - 36%
Máte-li doma malé hudebníky, určitě budou potřebovat trénovat motoriku a také umění trpělivosti. S cvičením jim pomůžou kamarádi Mickey a Donald. Puzzle s obrázkem jejich slavné kapely zvládnou díky pevným velkým dílkům složit děti od 3 let.
hry

Puzzle Mickeyho kapela 25 dílků

107 Kč
68 Kč
Puzzle Princezny & mazlíčci 12 dílků - 36%
Pořiďte vaší princezně dvě další kamarádky, s nimiž si báječně procvičí prostorovou představivost a motoriku. Skládačka je díky netradičním tvarů některých dílků (například motýlek, mrak aj.) jednodušší a vyhrají si s ní ratolesti už od 3 let.
hry

Puzzle Princezny & mazlíčci 12 dílků

107 Kč
68 Kč
Vláček Krteček
Vláček lze libovolně skládat a měnit pořadí figurek. Mašinka má dva obličeje – veselý a udivený.
hry

Vláček Krteček

360 Kč
Jóga, nebe, ráj
Cílem projektu Lali jóga zakladatelky Hanky Luhanové je zábavnou a hravou formou motivovat děti i dospělé k zdravému cvičení a životnímu stylu.
hry

Jóga, nebe, ráj

296 Kč
Magnetické divadlo Krtek
Magnetické divadlo Krtečka a jeho kamarádů obsahuje podstavce, dvoje kulisy z tvrdého papíru, dvoje vodící hůlky a 5 dřevěných figurek. Baleno v krabici z tvrdého papíru. Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části. Výrobek je zdravotně nezáva
hry

Magnetické divadlo Krtek

428 Kč
Malý architekt
Stavebnice obsahuje 120 malých dílků a jednu základní desku s vyvrtanými otvory. Sestavit lze nepřeberné množství staveb. Dílky se navlékají na hůlky.
hry

Malý architekt

614 Kč
Puzzle Pejsek s kočičkou na terase 2x48 dílků - 32%
Puzzle pro děti, 2x48 dílků,26 x 18cm, od 4let.
hry

Puzzle Pejsek s kočičkou na terase 2x48 dílků

152 Kč
104 Kč
50 veselých her na cesty
Konec nudy na dlouhých cestách! Tato sbírka jednoduchých a zábavných her vám nabízí skvělé způsoby, jak si zkrátit pomalu běžící čas při cestování.
hry

50 veselých her na cesty

206 Kč
Černé historky: Zločin a sex
Tyto příběhy jsou žhavé! 42 případů spalující vášně, 18 osudných afér, 9 podvedených manželů a manželek, 2 transvestité a jeden sňatkový podvodník: 50 tajuplných příběhů vztahujících se k nejsmrtonosnějšímu rozptýlení na světě!
hry

Černé historky: Zločin a sex

251 Kč
Párty Alias - Mládeži nepřístupno

Hádej a nečervenej se tolik! Párty Alias Mládeži nepřístupno je varianta populární hry Párty Alias, obsahující výhradně pojmy pro dospělé, zaměřené na vysvětlování pomocí asociací. Jednoduše párty hra, u které se budete červenat i popadat za břicho.

hry

Párty Alias - Mládeži nepřístupno

629 Kč
Tipni si ! Známe se?
Hráči mohou předvést, jak dobře znají své spoluhráče. Pohybují se v šesti tématických okruzích, což jsou Cestování, Jídlo a vaření, Oblékání, Hobby, Domácnost, Mazlíčci, a to v 900 informacích.
hry

Tipni si ! Známe se?

719 Kč
Znáte Evropu?
Kvízová hra Znáte Evropu? otestuje vaše znalosti o našem světadílu napříč 6 různými kategoriemi - historie, geografie, příroda/věda/technika, kultura, sport a různé.
hry

Znáte Evropu?

699 Kč
Zobrazuji 361 - 380 z 374 položek
<< < 1 .. 17 18 19