Nejprodávanější tituly v roce 2021
naučné

Fascinující přírodní jevy - 11%
Příroda dokáže vykouzlit neuvěřitelné zázraky. Příroda je mocná čarodějka. Poznejte, jaké fígle a triky používá, aby nás ohromila.
naučné

Fascinující přírodní jevy

179 Kč
159 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
naučné
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Marie Curie: Little Guides to Great Lives - 11%
Marie Curie was a brilliant scientist who coined the term ‘radioactivity’, discovered polonium and radium, and helped develop treatments for cancer.
naučné

Marie Curie: Little Guides to Great Lives

296 Kč
263 Kč
Měli mravenci žihadla? - 20%

Dědeček geolog, ten ale zná věci! Co to jsou kamenná slunce? Žili v Čechách a na Moravě žraloci? A kdo je to Bubo bubo? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto a podobné otázky, začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech za záhadami živé i neživé přírody s dědečkem geologem

naučné
Ukázky

Měli mravenci žihadla?

209 Kč
167 Kč
Můj průvodce přírodou
Jestli tě láká procházka na nějakém neobvyklém místě, pojď s námi společně s tímto průvodcem prozkoumat srdce přírody.
naučné

Můj průvodce přírodou

89 Kč
Příroda od jara do zimy - 11%
Věděli jste, že matka příroda, stejně jako my lidé, velmi pečlivě hlídá čas?
naučné

Příroda od jara do zimy

269 Kč
239 Kč
S malířem kolem Evropy - 20%

Kultovní encyklopedie se vrací! Vzpomínáte si na bohatě ilustrovanou a informacemi nabitou knihu S malířem kolem světa? Její evropská část se dočkala nového vydání! Nesmrtelné obrázky Jiřího Kalouska provedou všechny mladé milovníky zeměpisu Českem, Slovenskem, Německem, Itálií, ale opomenuty nejsou ani malé státečky jako například San Marino nebo Vatikán. Autorem aktualizovaného textu knihy je novinář Petr Švec.

naučné
Ukázky

S malířem kolem Evropy

249 Kč
199 Kč
Bláznivá věda + Plakát
Chcete poznat svět vědy a zkusit si různé zajímavé experimenty? Bláznivá věda je tu přímo pro vás. Knížka je plná zajímavých úkolů, ale i obrázků a informací pro všechny budoucí vědce. Jestli chcete připravit pokus, Bláznivá věda vám poradí, jak na to.
naučné

Bláznivá věda + Plakát

179 Kč
Dobrých 100 – Zábavné vědomostní hry s kartami - 11%
Jedinečný soubor karetních her podle stejnojmenné knihy! Připomeňte si, co dobrého se stalo v naší zemi za posledních 100 let počínaje rokem 1918.
naučné

Dobrých 100 – Zábavné vědomostní hry s kartami

539 Kč
479 Kč
Holky a kluci. V čem je rozdíl?
Jaké jsou rozdíly mezi ženami a muži a s jakými stereotypy je možno se ve společnosti setkat, se dozvíte v zábavné knížce určené (nejen) dospívajícím.
naučné

Holky a kluci. V čem je rozdíl?

71 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 214 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 > >>