Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
podle předmětů

Nespavost a jiné poruchy spánku - 20%
Kniha přináší kompletní přehled informací o spánkových poruchách. Vysvětluje, co jsou spánkové poruchy, jaké jsou jejich typy, příčiny, klinické projevy i způsoby a možnosti diagnostiky a komplexní léčby.
podle předmětů
Ukázky

Nespavost a jiné poruchy spánku

212 Kč
170 Kč
Ošetřovatelství - ošetřovatelské postupy pro zdravotnické asistenty - 20%
Pracovní sešit obsahuje témata probíraná ve 2. ročníku oboru zdravotnický asistent - například organizace práce, sledování fyziologických funkcí, vyprazdňování moči a stolice a další.
podle předmětů
Ukázky

Ošetřovatelství - ošetřovatelské postupy pro zdravotnické asistenty

127 Kč
102 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník - 20%
Moderní učebnice ošetřovatelství je koncipována pro výuku žáků oboru zdravotnický asistent na středních zdravotnických školách. Je určena 2. ročníkům studia a navazuje na úspěšnou učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník.
podle předmětů
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník

186 Kč
149 Kč
Právní minimum pro sestry - 20%
Zcela nová, moderní a ucelená příručka je vytvořena na základě nové legislativy a je určena sestrám, studentům i vyučujícím, kteří přicházejí do styku s nemocnými a jejich rodinami.
podle předmětů
Ukázky

Právní minimum pro sestry

135 Kč
108 Kč
Somatologie - 20%
Pracovní sešit navazuje na učebnici Somatologie pro střední zdravotnické školy. Slouží k procvičení, doplnění a upřesnění probírané látky a k ověření jejího pochopení a osvojení. Použití pracovního sešitu při výuce pomáhá vyučujícímu.
podle předmětů
Ukázky

Somatologie

212 Kč
170 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
podle předmětů
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
Základy lékařské fyziologie - 20%
Celobarevná učebnice fyziologie, která pro snadnější pochopení a zapamatování učiva obsahuje téměř 100 převážně barevných obrázků a 110 schémat a tabulek. Množství informací a jejich kvalitní zpracování činí z knihy základní učebnici.
podle předmětů
Ukázky

Základy lékařské fyziologie

543 Kč
434 Kč
Business français - Fráze - 20%
Bezpečné zvládnutí moderní obchodní francouzštiny je dnes jedním z důležitých předpokladů pro dosažení úspěchu v obchodní činnosti a v zaměstnání.Ten, kdo jedná se zahraničními partnery, se musí umět správně a profesionálně vyjadřovat.
podle předmětů
Ukázky

Business français - Fráze

169 Kč
135 Kč
Malý atlas obvazových technik - 20%
Kniha přináší přehledné informace o pravidlech správného přikládání obvazů a o technikách a postupech při práci s různými druhy obvazů, sádrou, moderními syntetickými materiály a náplasťovými fixacemi.
podle předmětů
Ukázky

Malý atlas obvazových technik

254 Kč
203 Kč
Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
podle předmětů
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 225 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>