Nejprodávanější tituly v roce 2021
relaxace a cvičení

Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
relaxace a cvičení
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Reflexologie - Indická reflexní masáž - 11%
Všichni ostatně známe symbolický význam mytí novou, které představuje pokoru. V celém Orientu je rovněž tak ve znamení respektu a pokory zvykem vyzout si boty a projít vchodem chrámu bosí; stejným způsobem se pak chováme i před prahem domu..
relaxace a cvičení

Reflexologie - Indická reflexní masáž

241 Kč
214 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Poprvé ve fitness centru - 20%
Kniha o cvičení ve fitness centru je určena jak úplným začátečníkům, tak i pokročilejším cvičencům, kteří si chtějí rozšířit své znalosti.
relaxace a cvičení
Ukázky

Poprvé ve fitness centru

209 Kč
167 Kč
Psychická a fyzická odolnost - 11%
Tato kniha vám představí postupy, které používají speciální jednotky k výcviku svých nováčků. S jejich pomocí i vy dokážete co nejlépe rozvíjet svoji duševní i tělesnou kondici.
relaxace a cvičení

Psychická a fyzická odolnost

224 Kč
199 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
relaxace a cvičení
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
relaxace a cvičení

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Detoxikační masáž medem - 11%
Detoxikační masáž medem je velmi důležitý prostředek lidového léčitelství, který působí velmi účinně proti rozvinutým nemocem, hodí se k zvládnutí stavu stresu, chronických chorob, opotřebování věkem a nezdravým způsobem života.
relaxace a cvičení

Detoxikační masáž medem

178 Kč
158 Kč
Rok slunce 2003 Rok probuzení - 11%
365 inspirací astrojógy.
relaxace a cvičení

Rok slunce 2003 Rok probuzení

161 Kč
143 Kč
Zdravá záda - 11%
Zdravá záda jsou symptomem zdraví a vitality. Existuje celá řada metod, jak úspěšně či méně úspěšně vracet páteři pružnost a flexibilitu, obvykle formou aktivního pohybového cvičení.
relaxace a cvičení

Zdravá záda

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 220 položek
<< < 1 .. 20 21 22