Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
romány

Neplakej, vrátím se pro tebe - 20%
(1x)
Václav s Danou žijí docela spokojeně, dokud jim do života nevtrhne Václavova dcera z prvního manželství, kterou za velmi dramatických okolností opustil.
romány
Ukázky

Neplakej, vrátím se pro tebe

199 Kč
159 Kč
Poslední velký den - 20%
Proč je důležité brát život jako dar?
romány
Ukázky

Poslední velký den

288 Kč
230 Kč
Běh života s úsměvem - 20%
(1x)

Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás.

Ztrácíte trpělivost se svými dětmi? Doufáte, že si na

romány
Ukázky

Běh života s úsměvem

170 Kč
136 Kč
Dar naděje - 20%
Román Dar naděje, stylisticky i jazykově mistrně zvládnutý v prostředí měst Vídně a Zlína, vypráví s mimořádnou empatií a intelektuální hloubkou subtilní příběh o vztahu Rakušana a mladší ženy českého původu, toužících po štěstí ve složité realitě.
romány
Ukázky

Dar naděje

139 Kč
111 Kč
Faraonův soud - 20%
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
romány
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
159 Kč
Hodinová manželka Eva - 20%
Humorný společenský román o podnikavé ženě, líném bratrovi a záhadném nápadníkovi.
romány
Ukázky

Hodinová manželka Eva

115 Kč
92 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
Jeden život nestačí - 20%
Pavla vyrůstá se dvěma staršími sestrami v pekle příkazů a rozkazů. O co přísnější je vojenská výchova, o to dravější je její touha rodičovskému drilu uniknout. Když se jí to konečně podaří, odnáší si s sebou nenávist a odhodlání pomstít se.
romány
Ukázky

Jeden život nestačí

179 Kč
143 Kč
Důvěrně známé hvězdy domova - 20%

Ve svém novém románu, lyricky laděném v malebném prostředí Itálie, Monaka a Francie, vypráví podmanivý příběh mladé ženy z jedné ligurské horské vesnice, kterou zastihne podobný osud jako kdysi její matku, pocházející z Rakouska.

romány
Ukázky

Důvěrně známé hvězdy domova

134 Kč
107 Kč
Palačinky s pepřem
(2x)
Soňa Prokešová, aktivní a úspěšná mladá žena, je po dopravní nehodě odkázaná na invalidní vozík a jenom obtížně se přizpůsobuje nové realitě. Havárii zavinil vlivný manažer významné firmy.
romány
Ukázky

Palačinky s pepřem

159 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 231 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>