Nejprodávanější Kniha v roce 2021
naučné, obrazové

Malý přírodovědec - Zvířata - 48%
Třetí díl Malého přírodovědce se věnuje zvířatům žijícím v našich klimatických podmínkách. Pozoruj zvířata a odnes si z přírody spoustu skvělých zážitků.
naučné, obrazové

Malý přírodovědec - Zvířata

224 Kč
116 Kč
Co nás všechny žere? - 11%
Napadlo vás někdy, že snad každý živý tvor na naší planetě – včetně nás lidí – je „domovem“ mnoha různých cizopasníků? Jsou stovky všelijakých parazitů, od maličkých roztočů po dlouhé tasemnice, kteří mohou žít na povrchu nebo uvnitř našich těl.
naučné, obrazové

Co nás všechny žere?

269 Kč
239 Kč
Encyklopedie zvířat pro malé čtenáře - 11%
Na Zemi žije obrovské množství živočichů.
naučné, obrazové
Ukázky

Encyklopedie zvířat pro malé čtenáře

269 Kč
239 Kč
Jak funguje lidské tělo - 11%
Důležité informace o našem těle - přehledně, graficky, zábavně a hlavně tak, abyste vše pochopili a dokázali si představit, jak se lidské tělo vyvíjelo a jak funguje.
naučné, obrazové

Jak funguje lidské tělo

269 Kč
239 Kč
Pro nejmenší - Tvary - 11%
Podej veverce čtvercové zrcátko. Naplň křečkovy tváře, až je bude mít pěkně kulaté. Najdeš houby pod trojúhelníkovými jehličnany? Tyto a mnohé další úkoly najdete v této knížce, která je určena pro nejmenší děti.
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Tvary

62 Kč
55 Kč
Rosa & Lisabon - 11%
Oblíbená série minimiky přichází s další novinkou v podobě zábavné samolepkové knížky, v níž budou děti společně s panenkou Rosou a jejími kamarádkami Mariou a Filipou objevovat nejznámější kouty portugalské metropole Lisabonu.
naučné, obrazové
Ukázky

Rosa & Lisabon

161 Kč
143 Kč
Šaty pro Ašnu - 11%
Novinka ze série, která patří k našim nejprodávanějším, přibližuje malým čtenářům něco z indické kultury a kouzla dalekého Orientu.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro Ašnu

224 Kč
199 Kč
Šaty pro baletku Emmu - 11%
Knížky z kolekce minimiky patří dlouhodobě k našim nejprodávanějším. Představují tím úplně nejjednodušším a zároveň hravým způsobem módu a něco z kultury cizích zemí. Tato novinka se ze zavedené série trochu vymyká.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro baletku Emmu

224 Kč
199 Kč
Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy lesů a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy lesů a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
naučné, obrazové

Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím?

206 Kč
183 Kč
Moje modlitební knížka - 10%
Drobná a úpravná modlitební knížečka pro děti obsahuje modlitby Otčenáš, Zdrávas a Andělíčku, můj strážníčku, které jsou doprovozeny vyšívanými kolážemi Aleny Brožové.
naučné, obrazové

Moje modlitební knížka

86 Kč
77 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 334 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 .. 34 > >>