Nejprodávanější tituly v roce 2021
romány

Nevynucené chyby - 11%
„Konečně je zase co číst!“ Návykové minutové romány, chytlavé básně soustředěné na upřímnost a silné pointy, nejen z tenisového prostředí. Osvědčený autor zahnání čtenáře za čáru.
romány

Nevynucené chyby

122 Kč
108 Kč
Něžná je noc - 11%
Milionářská dcera Nicole, ne zcela vyléčená z těžké duševní nemoci a hluboce závislá na svém muži-psychiatrovi. Dick, úspěšný lékař,spolumajitel sanatoria pro duševně choré, vděčící však za financování závratné kariéry tučnému kontu své ženy....
romány

Něžná je noc

359 Kč
319 Kč
Přehodit řeku - 11%
Na podzim roku 1934 se v malém hotýlku Záhoří u Svatojánských proudů ubytuje německý inženýr Rudolf Formis a z vlastnoručně vyrobené tajné vysílačky zahájí pravidelné protinacistické rozhlasové vysílání do své někdejší vlasti.
romány

Přehodit řeku

206 Kč
183 Kč
Půlnoc - 11%
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
romány

Půlnoc

314 Kč
279 Kč
Strážkyně domácího krbu - 11%
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány

Strážkyně domácího krbu

179 Kč
159 Kč
Ta hudba mi stále zní v hlavě - 11%
(1x)
Yanis a Véra jsou na prahu čtyřicítky a ke štěstí jim nechybí vůbec nic.
romány

Ta hudba mi stále zní v hlavě

314 Kč
279 Kč
Vaše tváře zla - 11%
Během jednoho dne a noci roku 1998 se v rakouském Linci střetávají a míjejí čtyři muži: vyhořelý učitel, lékař a zároveň politický kariérista, chladnokrevný šéf zločineckého gangu a policista. Román psaný s bezprecedentní odvahou nahlíží do míst, před nimiž česká próza až doposud zavírala oči
romány

Vaše tváře zla

314 Kč
279 Kč
Ve službách Milosti - 11%
Už se zdálo, že kapitánka Breq, vojačka, která bývala válečnou lodí, má věci konečně pod kontrolou. Závěrečný díl sci-fi trilogie ověnčené cenami
romány

Ve službách Milosti

314 Kč
279 Kč
Víc už se nedozvíme - 11%
Fascinující příběh Melody Sheeové autor opět zasadil do prostředí svých předchozích románů a obohatil jej o neobvyklý a mimořádně živočišný svět irských kočovníků.
romány

Víc už se nedozvíme

224 Kč
199 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
Jeden život nestačí - 20%
Pavla vyrůstá se dvěma staršími sestrami v pekle příkazů a rozkazů. O co přísnější je vojenská výchova, o to dravější je její touha rodičovskému drilu uniknout. Když se jí to konečně podaří, odnáší si s sebou nenávist a odhodlání pomstít se.
romány
Ukázky

Jeden život nestačí

179 Kč
143 Kč
Postila - 11%
Šestatřicet minutových románů skládá dohromady román o autorově životě a díle i o jeho předchozím románu Nepředmětná odysea (2015).
romány

Postila

224 Kč
199 Kč
Revoluce! - 11%
Revoluce! je absurdní románová groteska. Nevychází ze skutečnosti, ať historické či soudobé, odehrává se na vymyšlených místech v neurčeném čase. Reálně se však snaží upozornit na to, jak je nesmyslné řešit zapeklité dějinné okamžiky násilím.
romány

Revoluce!

260 Kč
231 Kč
Obrazy ze života M.
Domov není místo, ale lidé kteří ho tvoří.
romány

Obrazy ze života M.

44 Kč
Království stínů - 11%
Království stínů Michaela Stavariče je napínavý román plný bizarních detailů a černého humoru, ve kterém se vypráví o zabíjení, uctívání masa, dětských láskách a neklidných časech.
romány

Království stínů

269 Kč
239 Kč
My nejsme my - 11%
Eileen, dcera irských imigrantů, se v New Yorku 50. let snaží za každou cenu vymanit z prostředí poznamenaného chudobou a alkoholem.
romány

My nejsme my

404 Kč
359 Kč
Cesta pouští - 11%
Částečně autobiografický román Cesta pouští vznikal v osmdesátých letech a autor jej považoval za nejdůležitější ze svých děl. Jak sám řekl – „je psán vlastní krví“.
romány
Ukázky

Cesta pouští

315 Kč
280 Kč
Zoufalec - 11%
Životní příběh Josefa, čerstvého padesátníka, který se ve čtyřiceti sedmi letech stal existenčním outsiderem.
romány

Zoufalec

269 Kč
239 Kč
Palačinky s pepřem
(2x)
Soňa Prokešová, aktivní a úspěšná mladá žena, je po dopravní nehodě odkázaná na invalidní vozík a jenom obtížně se přizpůsobuje nové realitě. Havárii zavinil vlivný manažer významné firmy.
romány
Ukázky

Palačinky s pepřem

159 Kč
Všude manžel o dvou kůrkách
No co, snad se zase tolik nestalo... brání se Michal výčitkám své ženy Isabely. Má na mysli, že nakazit manželku nemocí, o které se ve slušné společnosti nemluví, není důvod k rozvodu. Isabelu jeho postoj rozzuří a rozhodne se, že se pomstí.
romány
Ukázky

Všude manžel o dvou kůrkách

169 Kč
Zobrazuji 481 - 500 z 501 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>