Nejprodávanější Kniha v roce 2021
medicína

Dětský pohybový systém - 6%
Tato odborná publikace programově pokrývá především obecnou anatomii, která je vždy úvodem ke studiu speciálních kapitol a která v posledních letech prodělávala nejbouřlivější vývoj.
medicína

Dětský pohybový systém

247 Kč
232 Kč
Multidetektorová výpočetní tomografie srdce - 11%
Publikace Multidetektorová výpočetní tomografie srdce shrnuje zkušenosti autorů, kteří od roku 2002 provedli více než 5000 CT vyšetření srdce prostřednictvím systémů všech generací MDCT.
medicína

Multidetektorová výpočetní tomografie srdce

450 Kč
400 Kč
Ostrovy génia - 11%
Kniha Ostrovy génia je určena všem těm, kdo se někdy zabývali úvahami o tom, jak pracuje mysl savanta, a také klinickým lékařům, rodičům, učitelům, terapeutům a dalším osobám, které pečují o osoby se savantským syndromem a jimž není lhostejný jejich osud.
medicína

Ostrovy génia

269 Kč
239 Kč
Vybrané kazuistiky nádorů u adolescentů a mladých  dospělých - 6%

Autoři na konkrétních a velmi zajímavých případech osvětlují problematiku onkologie adolescentů a mladých dospělých, přičemž apelují na včasné rozpoznání a zahájení léčby těchto onemocnění.

medicína

Vybrané kazuistiky nádorů u adolescentů a mladých dospělých

340 Kč
320 Kč
Angličtina pro fyzioterapeuty - 11%
Na českém knižním trhu dosud chybějící publikace určená fyzioterapeutům, rehabilitačním lékařům, studentům fyzioterapie a lektorům zdravotnické angličtiny.
medicína

Angličtina pro fyzioterapeuty

395 Kč
351 Kč
Dětská mozková obrna - 11%
Publikace představuje koncept posturálně motorického programování, navazující na Vojtovu metodu a principy vývojové kineziologie. Tento model byl zpracován nejprve ve Švédsku, později v ČR jako samostatný fyzioterapeutický koncept.
medicína

Dětská mozková obrna

441 Kč
392 Kč
Ó, sladké stáří - 11%
Oba autoři zobecňují vlastní zkušenosti z 85 let svého života a konfrontují je se znalostmi oborů gerontologie a geriatrie.
medicína

Ó, sladké stáří

179 Kč
159 Kč
Ošetřovatelství II - 11%
Učebnice ošetřovatelství s ucelenými a aktuálními informace zahrnuje všechna témata, která jsou nutná ke zvládnutí studijních požadavků daného předmětu: komunikace, etika, člověk, jeho motivace a potřeby, paliativní péče, transkulturní ošetřovatelství a výchova ke zdraví.
medicína

Ošetřovatelství II

242 Kč
215 Kč
Zdravotní nauka 1. díl - 11%
Učebnice je určena především pro žáky středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče. V textu prvního dílu je zpracován přehled základních znalostí ze somatologie - seznamuje se základy anatomie a fyziologie lidského těla.
medicína

Zdravotní nauka 1. díl

251 Kč
223 Kč
Klasifikační systém DRG - 11%
Klasifikační systém DRG (Diagnoses Related Groups) je jedním z nejznámějších pacientských case-mixových systémů používaných ve zdravotnictví.
medicína

Klasifikační systém DRG

179 Kč
159 Kč
Koktavost - 11%
Přehled poruch plynulosti řeči a východiska pro jejich hodnocení, současné poznatky o příčinách a vývoji koktavosti, pravidla a metody pro její diagnostiku.
medicína

Koktavost

482 Kč
428 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
medicína

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Funkční anatomie - 11%
Publikace je koncipována jako moderní základní interdisciplinární morfologický text určený pro široký okruh studentů několika fakult a dalších škol.
medicína

Funkční anatomie

764 Kč
679 Kč
Fyzikální terapie - 11%
Autoři přinášejí v publikaci souhrn moderní teorie fyzikální léčby a algoritmů jejího racionálního předepisování jak pro lékaře, tak pro fyzioterapeuty.
medicína

Fyzikální terapie

539 Kč
479 Kč
Návrat k rodině a domů - 11%
Konkrétní program určený pro zaměstnance léčeben, ústavů a věznic, jak připravit jejich pacienty, chovance a vězně na návrat „domů“, zpět do společnosti, od níž byli na delší dobu odloučeni.
medicína

Návrat k rodině a domů

186 Kč
166 Kč
Německo–český/česko–německý lékařský slovník
Prohlubující se pracovní styky, řada školicích míst na německých univerzitách a nemocnicích, změna klientely v lázních a příhraničních oblastech vyžadují dobrou znalost německé lékařské terminologie.
medicína

Německo–český/česko–německý lékařský slovník

557 Kč
Interní ošetřovatelství II - 14%
(1x)
Kniha je druhým dílem základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách.
medicína

Interní ošetřovatelství II

250 Kč
215 Kč
Šílenství normality - 11%
Autor obnažuje kořeny lidské destruktivity.
medicína

Šílenství normality

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 541 - 560 z 558 položek
<< < 1 .. 26 27 28