Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
humor

Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

humor
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala - 20%
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala přináší průřez tvorbou výrazné osobnosti kresleného humoru a české country hudby, spojené se skupinou Greenhorns.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

339 Kč
271 Kč
Vzpomínkomat - 20%

Kniha pro všechny, kteří rádi vzpomínají. Vzpomínáte na punčocháče za totáče? Ty, co nosilo každé dítě, blbě se oblékaly, neustále rolovaly dolů a pokud jste si na ně šlápli, následoval zaručený držkopád?

humor
Ukázky

Vzpomínkomat

199 Kč
159 Kč
Za každou cenu - 20%
(3x)
Sbírka humoristických fejetonů Jana Flašky, jehož původní ambicí bylo stát se mladým nadějným autorem, ale bohužel se mu povedlo zestárnout dříve, než něco vydal.
humor
Ukázky

Za každou cenu

179 Kč
143 Kč
Ilustrované židovské anekdoty - 20%
Nejoblíbenější židovské anekdoty slovem i obrazem.
humor
Ukázky

Ilustrované židovské anekdoty

127 Kč
102 Kč
Mé anglické sezony - 20%
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku. Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu…
humor
Ukázky

Mé anglické sezony

170 Kč
136 Kč
Poslední Mohykán - 20%
Humorné příběhy Martina Cabicara z každodenního života jeho bláznivé rodiny jsou již po několik let internetovým fenoménem. Nyní se k vám dostávají ve formě souboru textů, které vycházely od ledna do března 2018 v autorově měsíčníku "Poslední Mohykán
humor
Ukázky

Poslední Mohykán

149 Kč
119 Kč
Povídky ke kávě IV. - 20%
Hana Hrabáková v předchozích třech letech úspěšně publikovala již tři díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
humor
Ukázky

Povídky ke kávě IV.

99 Kč
79 Kč
Filmové komedie I. - 20%
Kniha Filmové komedie S+S přináší nejznámější a nejoblíbenější filmové komedie populární dvojice Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak v beletristické podobě.
humor
Ukázky

Filmové komedie I.

254 Kč
203 Kč
Naše vtipná historie - 20%
Soubor vtipů Pavla Kantorka vás provede napříč naší historií od pravěku až po konec socialistické éry. Užijte si tvorbu, která v knižní podobě vychází po téměř 20 letech!
humor
Ukázky

Naše vtipná historie

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 399 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 .. 40 > >>