Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
humanitní obory

Soudobá sociologie VI. - 20%
Tímto šestým svazkem se uzavírá série knižních publikací, které pod označením Soudobá sociologie začaly vycházet v roce 2006. Cílem celého projektu bylo zprostředkovat českému čtenáři informace o základních trendech soudobé světové sociologie.
humanitní obory
Ukázky

Soudobá sociologie VI.

230 Kč
184 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
humanitní obory
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
humanitní obory
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
humanitní obory
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Soudobá sociologie III. - 20%
Třetí svazek učebních textů ze soudobé sociologie.
humanitní obory
Ukázky

Soudobá sociologie III.

190 Kč
152 Kč
Traumatologie ve schématech a RTG obrazech - 20%
Tato v naší litertuře zatím ojedinělá publikace pomáhá čtenáři v orientaci v problematice úrazů. Kniha je určena především studentům medicíny ale i mladším lékařům ve specializační přípravě.
humanitní obory
Ukázky

Traumatologie ve schématech a RTG obrazech

314 Kč
251 Kč
Psychiatrická ošetřovatelská péče - 20%
První učebnice, která vyčerpávajícím způsobem pokrývá problematiku ošetřovatelské péče v psychiatrii, je určena nejen studentům a učitelkám ošetřovatelství na všech stupních vzdělávání, ale také sestrám v praxi.
humanitní obory
Ukázky

Psychiatrická ošetřovatelská péče

229 Kč
183 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
humanitní obory
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Sociální práce - 20%
Publikace se snaží přiblížit studentům pedagogických oborů disciplínu sociální práce, která může budoucím pedagogům odhalit mechanismy a strategie tohoto pomáhajícího oboru.
humanitní obory
Ukázky

Sociální práce

229 Kč
183 Kč
Laudabile Carmen - 20%
(1x)
Tato monografie je koncipována jako pomůcka pro vysokoškolské studenty, učitele a další zájemce, kteří hledají poučení o římské metrice.
humanitní obory
Ukázky

Laudabile Carmen

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>