Nejprodávanější tituly v roce 2021
houbaření

Atlas hub Šumavy a Novohradských hor - 11%
V knize najdete špičkové barevné fotografie a výstižné popisy 242 druhů hub, které se vyskytují v hospodářských lesích, na mezích, loukách, pastvinách a v obcích.
houbaření

Atlas hub Šumavy a Novohradských hor

351 Kč
312 Kč
Jedlé a léčivé houby a jak je pěstovat - 11%
Houby nejen jako zpestření strava, ale i jako lék.
houbaření

Jedlé a léčivé houby a jak je pěstovat

641 Kč
570 Kč
Houby Berounska a Hořovicka - 11%
Berounsko a Hořovicko jsou unikátní oblastí, na jejímž území se stýkají tři chráněné krajinné oblasti – Český kras, Křivoklátsko a Brdy. Publikace si klade za cíl seznámit čtenáře s výběrem těch nejkrásnějších, nejvzácnějších a nejzajímavějších hub.
houbaření
Ukázky

Houby Berounska a Hořovicka

314 Kč
279 Kč
Kde a jak hledat houby - 11%
Je jen málo zemí na světě, kde je sběr tzv. divokých hub a jejich kuchyňské využití, tak populární jako v Čechách. Pro průměrného Čecha, na rozdíl třeba od Američanů, je les ideální místo pro procházku celé rodiny včetně malých dětí.
houbaření

Kde a jak hledat houby

224 Kč
199 Kč
Houbaříme od jara do zimy - 11%
Kniha zahrnuje hlavně ty rostoucí druhy hub, které by se měli nováčci v houbaření naučit dobře znát a tak bezpečně rozlišit chutné jedlé houby od jejich jedovatých dvojníků.
houbaření

Houbaříme od jara do zimy

288 Kč
256 Kč
Houby - 11%
V knize je na 448 fotografií hub a doprovodného textu s rozlišením na jedovaté, jedlé a nejedlé houby. Dále se čtenář v obsáhle zpracovaném úvodu seznámí mimo jiné s morfologií hub, jejich významem pro člověka, ...
houbaření

Houby

269 Kč
239 Kč
10 hub - 11%
Pokud se zatím vůbec nevyznáte v houbách a nevíte, které sbírat můžete a kterým se naopak máte zdaleka vyhnout, příručka vám skvěle poslouží pro základní orientaci.
houbaření

10 hub

179 Kč
159 Kč
Škola začínajícího houbaře - 11%
Autor úspěšné publikace Houby jako lék se zaměřil na většinu z nás, kteří nejsou mykologickými experty a často v lese přemýšlí, zda ta či ona houba patří mezi ty, které bychom měli sbírat.
houbaření

Škola začínajícího houbaře

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2