Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
náboženství a myšlení

U mne je vždy otevřeno - Papež František - 20%
Rozhovor, který na podzim 2013 vedl s papežem Františkem jeho spolubratr a redaktor známého italského čtrnáctideníku Civilta Cattolica P. Antonio Spadaro SJ.
náboženství a myšlení
Ukázky

U mne je vždy otevřeno - Papež František

110 Kč
88 Kč
Tantrická Kálí - 20%
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
náboženství a myšlení
Ukázky

Tantrická Kálí

150 Kč
120 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
náboženství a myšlení
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Mučen pro víru - 20%
Jméno Haralana Popova se stalo ve své době symbolem odvahy křesťanů žijících za železnou oponou. Původně spravoval největší protestantský sbor v Bulharsku a ve své vlasti patřil k nejhorlivějším kazatelům evangelia.
náboženství a myšlení
Ukázky

Mučen pro víru

96 Kč
77 Kč
Z pokolení na pokolení - 20%
Příběh severokorejské rodiny, která dokázala udržet při životě poselství evangelia v jednom z nejbrutálnějších protikřesťanských režimů, jaké lidstvo zná, po více než padesát let.
náboženství a myšlení
Ukázky

Z pokolení na pokolení

69 Kč
55 Kč
Bojovník ve Vatikánu - 20%
Autor této knihy je novinář a dlouholetý vatikánský korespondent, není historik. Jeho záměrem nebylo napsat podrobný životopis nynějšího papeže Františka, ale šlo mu především o vylíčení atmosféry, která zavládla ve Vatikánu a v církvi vůbec v prvníc
náboženství a myšlení
Ukázky

Bojovník ve Vatikánu

339 Kč
271 Kč
Josef Hlouch - 20%
Monografie Josef Hlouch: pastýř a homiletik je kritickou edicí dokumentů. Monografie se zabývá problematikou života českobudějovického biskupa Josefa Hloucha, jeho teologickým dílem a to včetně rukopisů.
náboženství a myšlení
Ukázky

Josef Hlouch

189 Kč
151 Kč
Nepohodlní filozofové - 20%
Konfucius, Sokrates, Seneca, Avicenna, Hus, ale i Nietzsche nebo Marx a mnoho dalších myslitelů svými názory a idejemi předběhli dobu, v níž žili. Často se ocitali ve sporu s vládnoucí mocí nebo se stávali terčem nevzdělanců.
náboženství a myšlení
Ukázky

Nepohodlní filozofové

189 Kč
151 Kč
Psaní na hladině vody - 20%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
náboženství a myšlení
Ukázky

Psaní na hladině vody

150 Kč
120 Kč
Zrcadlo mého srdce - 20%
ady Olave Baden-Powell (22. 2. 1889 – 25. 6. 1977, světová náčelní skautek) líčí v autobiografii svůj osobní příběh od dětství po stáří. Ze vzpomínek a citací deníků i dopisů skládá pestrou a neuvěřitelně bohatou mozaiku jednoho naplněného osudu.
náboženství a myšlení
Ukázky

Zrcadlo mého srdce

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>