Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
Evropa

Skrytá krása Čech - 20%
(1x)
Na cestu za skrytou krásou Čech vás zvou zkušení spisovatelé a cestovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý. S kamerou a fotoaparátem – a s očima otevřenýma – se vydali do míst, jejichž krása je skrytá doslova (a jen místy vystupující na povrch),
Evropa
Ukázky

Skrytá krása Čech

149 Kč
119 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
Evropa
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
Evropa
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Vive la France! - 20%

Originální průvodce francouzskou kulturou Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Ten svým nezaměnitelným způsobem vypráví o lidech, místech i literárních dílech, která jsou spjata se zemí galského kohouta.

Evropa
Ukázky

Vive la France!

279 Kč
223 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
Evropa
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Buenos días Espaňa - 20%
Autor za naprosto minimálních nákladů projel autostopem za 8 dní 2 528 kilometrů, navštívil Valencii, Alicante, Almérii, Motril, Granadu, Toledo, Madrid a Zaragozu.
Evropa
Ukázky

Buenos días Espaňa

89 Kč
71 Kč
Po stopách českých filmů a pohádek - 20%
(1x)
Zažijte atmosféru zámků, po kterých se procházely Popelka nebo princezna Lada.
Evropa
Ukázky

Po stopách českých filmů a pohádek

249 Kč
199 Kč
Cesty za štěstím 2 - 20%
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
Evropa
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
223 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
Evropa
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Co v průvodcích nebývá - 20%

Poznejte Prahu z té zábavnější stránky! Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží. Autorka poutavým způsobem přibližuje život pražských obyvatel od počátků osídlení do dvacátého století a věnuje se tématům, která často zůstávají čtenářům skrytá pod vrstvou místopisných hesel.

Evropa
Ukázky

Co v průvodcích nebývá

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>