Nejprodávanější knihy v roce 2021
Afrika

Mambo? Poa! Zanzibar
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
Afrika

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
Král králů
Zdrcená Amber se po rozpadu vztahu s Penrodem vydává se svou sestrou Saffron a jejím manželem na nebezpečnou cestu do Abyssinie. Penrod mezitím utápí svůj žal v Káhiře. Z opiových dýchánků ho vytrhne jeho starý přítel a společně narukují do armády.
Afrika

Král králů

332 Kč
Češi u Tobruku
Kniha přináší osobní autentické výpovědi mužů, kteří v roce 1941 bojovali v řadách československého 11. pěšího praporu u obklíčeného libyjského města Tobruk a společně s ostatními spojeneckými vojáky ho ubránili před německo-italskou přesilou.
Afrika

Češi u Tobruku

162 Kč
Doteky okamžiku
(1x)
Fotografka, cestovatelka a dokumentaristka Petra Doležalová přináší sbírku kouzelných okamžiků, lidských osudů a náhodných setkání na nádherných místech naší planety, zachycených obrazem a slovem.
Afrika

Doteky okamžiku

531 Kč
Marocké království
(1x)
Stručný přehled dějin včetně chronologického výčtu nejdůležitějších historických dat do roku 2015, informace o historických městech, o architektonických památkách, o přírodě a marockém horpodářství.
Afrika

Marocké království

59 Kč
Staří Egypťané
Publikace přináší čtenáři uvážlivý výběr z toho nejzajímavějšího, co staroegyptská civilizace vytvořila.
Afrika

Staří Egypťané

315 Kč
Soul TOP 10
Nový průvodce přináší to nejlepší ze Soulu – a to v mnoha směrech. Představí hlavní památky, zajímavosti a poklady, odhalí nejlepší restaurace, kavárny, čajovny, festivaly, obchody a tržiště...
Afrika

Soul TOP 10

260 Kč
Z Etiopie a odjinud
(1x)

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu.

Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

Afrika

Z Etiopie a odjinud

134 Kč
Dopisy z Asie
(1x)
Sbírka cestopisných dopisů z let koně, kozy, opice, kohouta a psa. Autobiografická kniha nastiňuje politické, sociální i environmentální změny během pěti let strávených v jihovýchodní a jižní Asii.
Afrika

Dopisy z Asie

251 Kč
Histronauti - Egyptské dobrodružství
Historie nikdy nebyla tak zajímavá. Vzrušující kombinace poznávání a zábavných aktivit!
Afrika

Histronauti - Egyptské dobrodružství

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>