Nejprodávanější tituly v roce 2021
komedie

Dokážeš udržet tajemství?
Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži.
komedie

Dokážeš udržet tajemství?

134 Kč
Lovení
Romantická komedie o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc. Jak ale poznat toho pravého? Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha.
komedie

Lovení

179 Kč
Spolujízda
Připravte se na životní jízdu v akcí nabité komedii plné skvělých hlášek a vtipů!
komedie

Spolujízda

179 Kč
Lady Bird
Snímek Lady Bird nabízí dojemný pohled na vztahy, které nás formují, na myšlenky, které nás vymezují, a na nepřekonatelnou krásu, které se říká domov.
komedie

Lady Bird

269 Kč
Ave, Caesar!

Čtyřnásobní držitelé Oscara®, režiséři Joel a Ethan Coen (Tahle země není pro starý, Opravdová kuráž, Fargo) napsali a natočili film AVE, CAESAR!, Komedii plnou hereckých hvězd, která se odehrává na konci zlaté éry Hollywoodu.

komedie

Ave, Caesar!

134 Kč
Birdman

“Michael Keaton předvádí nejlepší výkon své kariéry” (Peter Travers, Rolling Stone) v “legračním a frenetickém” (Manohla Dargis, The New York Times) filmu od proslulého scenáristy a režiséra Alejandra G. Inárritu.

komedie

Birdman

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2